Peter Hoe er gået fra at være landmand til succesfuld ejendomsmægler

Peter Hoe's rejse begyndte som fuldtidslandmand på Djursland, hvor han tilbragte imponerende 17 år, inden han solgte gården og flyttede til Midtjylland for 12 år siden (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Med en baggrund som ingeniør, landmand og ejendomsmægler har Peter Hoe skabt sig en unik niche inden for ejendomsmæglerbranchen, hvor hver dag er fyldt med forskellige opgaver og overraskelser.

Peter Hoe's rejse begyndte som fuldtidslandmand på Djursland, hvor han tilbragte imponerende 17 år, inden han solgte gården og flyttede til Midtjylland for 12 år siden.

Efter at have arbejdet hos Ejner Kaa Ejendomme siden sommeren 2012, overtog Peter firmaet den 1. januar 2014.

I 2023 ændrede firmaet navn til Peter Hoe Ejendomme og fortsatte med at markere sig som eksperter inden for salg og vurdering af ejendomme i naturskønne omgivelser.

Mangfoldighed i arbejdsdagen
Som ejendomsmægler og indehaver af sit eget firma er Peter Hoes arbejdsdage præget af mangfoldighed.

Han jonglerer mellem administrative opgaver på kontoret, ejendomsfremvisninger i alle slags vejrforhold og håndtering af forskellige henvendelser fra kunder og samarbejdspartnere.

Med speciale i ejendomme i naturskønne omgivelser ved Peter, at sæsonen og vejret kan gøre en stor forskel under en fremvisning.

"Arbejdsopgaverne i løbet af en uge meget forskellige og meget afhængige af, om kalenderen siger sommer eller vinter. Peter Hoe Ejendomme har speciale i salg og vurdering af ejendomme i naturskønne omgivelser, derfor kan det gøre en stor forskel ved en fremvisning, om der er blade på træerne eller ej."

"Men det er lige præcis mangfoldigheden, der gør mit job spændende og det er meget tilfredsstillende at kunne hjælpe kunderne videre i deres rejse i tilværelsen," lyder det fra Peter Hoe.


Autentisk bolig fra en svunden tid (Foto: Privat)

Passion for naturskønne ejendomme
Peter deler sin begejstring for det unikke i jobbet, der involverer så forskellige typer af ejendomme.

Fra landbrugsjord og skov til små stykker frijord, hvor kunder kan dyrke deres passion for jagt eller fiskeri, er mangfoldigheden i ejendommene med til at gøre jobbet spændende og tilfredsstillende.

"Her i Midtjylland har vi selv fundet en helt vidunderlig plet med en natur- og jagtejendom i fantastiske omgivelser, så vi har en rigtig god fornemmelse, for det vores kunder ønsker at sælge eller efterspørger - nemlig ejendomme i naturskønne omgivelser."

En mindeværdig handel
Peter deler en mindeværdig oplevelse, hvor en ejendom med en autentisk atmosfære og unik beliggenhed skabte overvældende interesse:

"I ejendomsmæglerbranchen er pris, udbud og efterspørgsel parametre, der helt afhænger af tid og sted. Et eksempel fra sidste sommer en lille og meget autentisk ejendom fra en svunden tid, men med en helt unik beliggenhed og stemning omkring ejendommen gjorde, at der var en helt overvældende interesse for ejendommen," siger han og fortsætter:

"Dette medførte at ejendomme måtte ud i budrunde for at få salget gjort mest retfærdigt. Sådan en handel er svær at forudse, men er i den grad med til at gøre ens dag god, når handlen så lykkes."

Hans passion for naturskønne omgivelser og evnen til at håndtere mangfoldige opgaver gør ham til en succesfuld ejendomsmægler, der fortsætter med at præge markedet med sit firma.

Du finder meget mere om Peter Hoe Ejendomme på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg Peter Hoe Ejendomme på adressen Norupvej 42 i 8830 Tjele.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Peter Hoe Ejendomme