Piger elsker at spille fodbold - Gram Pigefodbold Akademi

Profilbillede

Drømmer du om at blive en teknisk dygtigere pigespiller, som gerne vil kunne gøre en forskel på banen?

"Så skal du have de bedste vilkår og muligheder fo, at dygtiggøre dig Og det kan få på Gram Pigefodbold Akademi, som er et supplement til klubtræningen", fortæller Pia Gram.

Piger skal ikke nøjes. Piger har et kæmpe potentiale, som er ikke bliver udnyttet. - Derfor er det vores mål, at give pigespillere flere muligheder for at blive teknisk dygtigere med bolden - ud fra det niveau, som den enkelte pige befinder sig på. - Akademiet har fokus på den enkelte pige, og her skabes forudsætningerne De motiverer og udvikler pigerne til, at blive rigitg gode pige fodboldspiller, som samtidig bevarer glæden med fodbolden - det skal altid være sjovt at spille fodbold, tilføjer Pia Gram. 

Det er vigtigt at understrege, at Akademiet er for alle piger med lyst, vilje og motivation. Det er målrettet teknisk udviklende træning, hvor alle kan være med på hver deres niveau, fortæller Pia Gram der har selv spillet fodbold hele livet med en far, som også spillede fodbold.

Pia Gram der er født og opvokset i Ikast, flyttede til Silkeborg i år 2000, så føler sig kun som Silkeborggenser, fortæller:

"Fodbold blev mit et og alt. Det er på banerne jeg føler mig hjemme. I ungdomsårene spillede jeg i Ikast FS, spillede på regionsholdet, og Jysk hold, som senere skulle udgøre et U16 landhold. Fodbold blev mit et og alt"


Samlet set har jeg beskæftiget mig med pige- og kvindefodbolden det meste af livet. Såvel spiller som træner. Mange årig aktiv spiller i 1. Division til nuværende Serie 1 spiller, samt trænet piger fra U9-U16 i HA85 og FC Silkeborg.Se min forside "The Secret of Success"

Efter nogle år som 1. Divisions spiller, rev jeg pludselig i en alder af 26 år korsbåndet over i en kamp mod Brøndby.

Efter en egenbetalt operation i Brøndby Idrætsklinik og et års genoptræning var jeg ved, at være klar til igen, at komme på banen, til teknisk træning. Men en planlagt graviditet med min ældste datter satte det hele på en lang pause.

Men efter pausen begyndte jeg igen på 7 mands fodbold i FC Silkeborg, hvor jeg har været indpiskeren på holdet for, at holde "de gamle oldgirls" til ilden. Jeg boede sammen med pigernes far, som jo var professionel fodboldspiller, så det lå lidt i kortene, at jeg ikke var færdig med fodbold.

"Men jeg elsker at udvikle mennesker og gøre en forskel for andre børn. Jeg begyndte at træne min ældste datter som 8-9 årig i HA85. Alle mine 3 piger har eller spiller fodbold. De har alle trænet sig til dygtige fodboldpiger med vilje, gåpåmod og galskab. De er idag 14, 17 og 19 år. De har en passion for fodbolden ligeså meget som jeg selv altid har haft."

Pia Gram har taget adskillige DBU trænerkursuser, og har pt. B1 og B2 med henblik på B-Licens træner og har i FC Silkeborg regi stiftet og udviklet Intern Talent Udvikling, Teknikskoler og Camps (se www.fcsilkeborg.dk), og i tråd med det udspringer sig Gram Pigefodbold Akademi med FC Silkeborg som medarrangør, som du kan læse på hjemmesiden Drømmen bag en passion" https://grampigefodboldakademi.dk/om-gram. 

"I forbindelse med trænergerningen sadlede jeg netop om i en sen alder, og uddannede mig til Skole- og Idrætspædagog med studieretning af sundhed, idræt og bevægelse. Jeg brænder for idræt og bevægelse, og at kunne gøre en forskel for børn og unge. Jeg arbejder på en skole i indskolingen som Skole- og Idrætspædagog, hvor jeg bl.a. er motorik ansvarlig på skolen"

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Gram Fodbold Akademi / Pia Gram