Rodet kamp endte i en smalt FC Silkeborg-nederlag: “Der er ikke tid til at spille sig varme“

Foto: FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder.
Profilbillede
dato

FC Silkeborg led desværre endnu et nederlag, da de mødte ASA, Aarhus på Buskelund Kunstgræsbane. Udeholdet vandt kampen med 1-0 efter et mål i minut 31.

Træner for hjemmeholdet, Mads Hamann, beskrev kampen som meget rodet fra begge hold og udtrykte skuffelse over endnu et nederlag, selvom kampen mest af alt lagde op til et uafgjort resultat.

“Til næste gang, er vi nødt til at kunne starte en kamp i det tempo, som vi sluttede i i dag. Der er ikke tid til at spille sig varme, og så er det simpelthen en nødvendighed med mere lyd på banen. Pigerne skal kommunikere langt mere inde på banen.”

Hamann fremhævede også en af hans spillere, Line Hansen, som kampens spiller. Hansen spillede en rigtig god kamp i midterforsvaret og var stærk i sine dueller. Hun formåede flere gange at bygge spillet flot op.

“Kampens spiller i dag blev Line Hansen, som spillede en rigtig god kamp i midterforsvaret. Line var stærk i sine dueller, og formåede flere gange at bygge spillet flot op.”

FC Silkeborg-spiller, Sumaya Elmansari, giver også sin reaktion på kampen:

“Jeg synes vi spiller en rigtig god kamp i dag, hvor vi får vist, at vi godt kan spille op imod toppen af puljen. Vi får skabt nogle gode chancer, som vi desværre ikke kommer helt i mål med, men vi kæmper for det og løber for hinanden. Alt i alt viser vi os som et stærkt hold, der har masser at give af og nok skal snuppe point i næste kamp.”

Næste kamp for FC Silkeborg er torsdag 28. september, hvor de skal møde Skødstrup SF på Buskelund Kunstgræsbane. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 0-1 til ASA, Aarhus
Række: Jyllandsserien Kvinder

Billeder fra kampen


Kampens spiller Line Hansen (Foto: Privat)

Kilde: Træner Mads Hamann, FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder