Sådan finder du Silkeborgs smukke vandrestier

Kilde: Redaktion
Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

At gå en tur er det seneste års tid blevet en integreret del af næsten alle danskeres hverdag. I en tid, hvor de fleste timer er blevet brugt siddende og foran computeren, har det både været den nemmeste måde at bevæge sig på, men også den måde, vi har kunnet tilgå vores familier og venner socialt. 

Det er derfor heller ikke utænkeligt, at de fleste af os er nået til det punkt, hvor vi ikke kan komme på nye ruter at gå samtidig med, at den sædvanlige gåtur er ved at være en smule kedsommelig. 

Nu har Google Maps i samarbejde med Dansk Vandrelaug gjort det endnu nemmere for os at finde nye stier, som vi kan betræde, når vi skal ud og nyde den smukke natur i det danske forårsvejr. 

Du kan på Google Maps finde de 288 vandrestier, som der nu er blevet indtaget på det digitale kort. Disse markeringer på kortet er starten på de vandrestier, som Dansk Vandrelaug har udpeget. 

Du kan finde stierne ved at søge efter dit ønskede vandreområder - og hertil kan du også finde ruter, der er inddelt yderligere tre kategorier. De bedste vandreruter er kategoriseret som kvalitetsstier, hvilket er stier, som byder på naturoplevelser langt væk fra de befærdede veje. Derudover finder du også kløverstier og sporstier.

Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler