Saxofon- og klarinetlærer på Den Kreative Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vores nye saxofon- og klarinetlærer på Den Kreative Skole?

Går du op i at udvikle børns og unges kreativitet og glæde ved musikken? Trives du i samarbejder? Og er du ferm på din saxofon og klarinet eller én af delene? 

Så er det lige dig, vi står og mangler! 

Vi har nemlig en ledig stilling på Den Kreative Skole fra 1. august 2023. Stillingen er på 20 timer om ugen, og aktiviteterne foregår tirsdag, onsdag og torsdag. Vores nuværende underviser på området har opsagt sin stilling, da han flytter til en anden landsdel.

Om arbejdsopgaverne: 

Du kommer bl.a. til at undervise en masse skolebørn i klarinet i seks kulturklasser på forskellige folkeskoler i Silkeborg Kommune: Her står du, i samarbejde med en folkeskolelærer, for at undervise en hel skoleklasse i et kunstnerisk fag – i dette tilfælde klarinet. Det vil være 2. - 6. klassetrin i én skoletime om ugen hele skoleåret igennem for hver kulturklasse. Kulturklasserne ligger tirsdag og torsdag mellem kl. 8.00 og 14.30. Læs mere om kulturklasser her: https://www.denkreativeskole.dk/skoler-og-dagtilbud/kulturklasser/ 

Herudover kommer du til at undervise primært børn og unge men også voksne i at spille på hhv. klarinet og saxofon under vores fritidsdel. Alle musikelever fra. 2. - 7. kl., der bliver undervist i vores hus på Bindslevs Plads i Silkeborg, starter i udgangspunktet på små hold med 4-6 elever. Derfor skal du have lyst til at undervise elever på mindre hold. Du vil også komme til at have soloundervisning for ca. 10 børn, unge og voksne. Desuden vil vi gerne have dig til at undervise et jazz-sammenspilshold – de spiller godt, og vil gerne ud at spille. 

Fritidseleverne er i dag placeret tirsdag og onsdag eftermiddag/aften. Derudover vil vi gerne, at du også er tilgængelig onsdag inden undervisning – det giver nemlig mulighed for, at I kan samarbejde på tværs i blæserfaggruppen.

Du vil i en eller anden grad også være med til at understøtte og udvikle det gode samarbejde mellem Den Kreative Skole og byens orkestre og bigbands – f.eks. i form af en større Nytårskoncert vi afholder i januar. For dig kan det samarbejde også betyde, at du fx skal deltage i fællesaktiviteter, være gæstedirigent, mv.

Om dig: 

Vi ser for os at:

  • Du brænder for at arbejde med, at børn og unge opdager og udvikler deres kreativitet, glæde over og færdigheder inden for musikken – uanset niveau 
  • Du har en kreativ og kunstnerisk profil, og at du som udgangspunkt har en musikfaglig uddannelse på højt niveau – vi fokuserer på din musikfaglighed, men i høj grad også på dine pædagogiske og formidlingsmæssige evner
  • Du trives ved at indgå i samarbejder på tværs af fagligheder både i og udenfor kulturskolen 
  • Du har lyst til og mod på at kaste dig ud i forskellige undervisningsaktiviteter for både mindre og større hold og for forskellige typer af deltagere
  • Du kan balancere autoritet, involvering og spontanitet i den givne undervisningssituation
  • Du bygger gode relationer til elever, forældre og kollegaer, og du er god til at facilitere fællesskab på holdene
  • Du reflekterer over din egen praksis og bidrager også til at I udvikler jer som samlet faggruppe 
  • Du har gåpåmod og du er udviklingsorienteret 
  • Det er en fordel, hvis du har kørekort og bil, da en del af opgaverne skal varetages på øvrige lokationer i kommunen udover på Bindslevs Plads.

Generelt om Den Kreative Skole

På Den Kreative Skole er vi ca. 40 medarbejdere, der underviser i musik, dans, teater og billedkunst. Derudover er vi i vores administration syv personer: Kulturskoleleder, vicekulturskoleleder, udviklingskonsulent, kommunikationsmedarbejder, administrator, kreapedel og sekretær.

Vi er et kreativt hus, hvor vi arbejder på tværs såvel internt som eksternt – både i undervisningssituationen, men også i forbindelse med spændende projekter på kryds og tværs. 

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, og her er plads til forskellighed og spontanitet. 

Vi er mennesker, der befinder os godt i et alsidigt arbejdsliv, og vi synes altid, det er skønt og spændende at byde velkommen til nye kollegaer! 

Du kan lære meget mere om os på www.denkreativeskole.dk 

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og på baggrund af kvalifikationer og uddannelse. 

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning med vedlagt relevant dokumentation.

Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kulturskoleleder Knud Mortensen på telefon 2046 4039.
 
Ansøgningsfrist onsdag 21. juni 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag 27. juni 2023 i tidsrummet mellem kl. 8.00 - 15.00. 

Hvis vi gerne vil se dig undervise i forbindelse med samtalen, giver vi dig besked i forbindelse med indkaldelsen.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Vi indhenter børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Silkeborg Kommune, Bindslevs Plads 7, 8600 Silkeborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://silkeborg.career.emply.com/ad/saxofon-og-klarinetlaerer-pa-den-kreative-skole/pp4ps8/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841549

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet