Seneste regnskab fra THE-MA ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

THE-MA ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 792.440 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde THE-MA ApS en bruttofortjeneste på 2,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


KING BUFFET ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 3,8 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KING BUFFET ApS en bruttofortjeneste på 11,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 10,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


JOCI Silkeborg ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 158.454 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde JOCI Silkeborg ApS en bruttofortjeneste på 1,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SALOMONSSON ARKITEKTER ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 207.365 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SALOMONSSON ARKITEKTER ApS en bruttofortjeneste på 793.964 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Constructa Danmark A/S i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -893.929 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Constructa Danmark A/S en bruttofortjeneste på 3,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler