Sikringstekniker - Midtjylland

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du enig i, at tryghed skaber overskud? Har du en el-teknisk baggrund med erfaring fra sikringsbranchen? Og har du lyst til at være en del af vores orange familie med et unikt fællesskab, høj faglighed og spændende kunder?

telesikring har gennem mere end 50 år passet godt på danske virksomheder og hjem. Med fokus på den gode kundeople­velse og et højt sikringsfagligt niveau har vi skabt os en position som én af Danmarks største sikringsvirksom­heder. Vores mission er enkel; vi skaber tryghed, så vores kunder har overskud til det, som de gør bedst.

Gør som vores 75 dygtige Sikringsteknikere – få en hverdag med fleksibilitet, sparring og et stærkt sammenhold
Du kommer til at arbejde med installation af sikringsanlæg inden for AIA, ADK og TVO for vores kunder i Midtjylland, som primært er erhvervskunder. Du bliver tilknyttet vores kontor i Silkeborg og skal med udkørsel fra din hjemmeadresse udføre:

  • Etablering af nyinstallationer
  • Rådgivning af og instruktion til vores kunder
  • Kvalitetssikring af installationen

Der er en stor grad af frihed i jobbet, da du primært selv planlægger og koordinerer dagens opgaver ud fra din Field Service, som tilgås via din iPad i bilen. Det betyder også, at du opbygger gode relationer til kunderne, fordi I er i løbende kontakt - faktisk er du én af vores vigtigste ambassadører, fordi du er tæt på kunden. Derfor har vi også sørget for, at du har et stærkt supportteam i ryggen, hvor du altid kan sparre med de øvrige Sikringsteknikere ligesom du kan ringe til vores tekniske Service & Support-team på kontoret.

Tryghed skaber overskud – også for dig.
For at sikre din succes i jobbet forestiller vi os, at du har en baggrund som Elektriker, El-installatør, Elektromekaniker el.lign., og at du har erfaring inden for sikringsbranchen. Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er serviceminded, ansvarsbevidst og kan strukturere din hverdag
  • Har bestået AMU-kurserne 1+2
  • Kan fremvise gyldigt kørekort og en ren straffeattest

Vi investerer i dig og tilbyder

Et job med indflydelse, fleksibilitet og et stærkt kollegafællesskab. Vi investerer løbende i vores medarbejdere, og det åbner for at følge de faglige og personlige udviklingsområder, som giver mening for dig og virksomheden.

Til stillingen tilbyder vi firmabil, kompetenceudvikling og en god fast løn, som modsvarer dine kvalifikatio­ner.

Interesseret?
Ansøgningsfrist 04.07.2023. Vi arbejder dog målrettet på hurtigst muligt at finde den rette kandidat til stillingen, hvorfor samtaler afholdes løbende – så tøv endelig ikke med at sende os dit CV og en kort ansøgning.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Installationschef Lars B. Nielsen på tlf. 24 88 50 36 eller Projekt- og Salgschef Projekt Vest Karsten Nissum på tlf. 79 14 64 14


Vil du vide mere om, hvordan det er at være Sikringstekniker i telesikring? Så se videoen her og få et indblik i hverdagen hos os: https://youtu.be/hcLrC_Ntojc

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

telesikring a/s, Oddesundvej 2, 6715 Esbjerg N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.telesikring.dk/jobs/?hr=show-job/151229&linkref=113433&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848163

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet