Silkeborg Dyrehospital fejrer 1 års fødselsdag

Kilde: Silkeborg Dyrehospital
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk

I uge 39 og 41 fejrer Silkeborg Dyrehospital 1 års fødselsdag for deres flytning i 2019 med en lang række tilbud til katte og hunde.

Der er i begge uger goodiebags til de første 50 handlende kunder og klienter. Uge 39 er kattens uge og uge 41 er hundens, hvilket man godt kan begynde at glæde sig til. 

Her bydes også velkommen med gode tilbud på foder på hele 25% og meget andet godt til de dejlige firbenede familiedyr. De skal nemlig forkæles og får hver deres uge med rabatter på sundhedsprogrammer, som lægger fokus på dit specifikke kæledyr. Der afholdes også events, som du og dit familiedyr sent vil glemme.

Dyrehospitalet ligger på Brokbjergvej 6 og har eksisteret siden 1. maj 1993. Med flere års erfaring i bagagen, fortæller de selv “Vi består af et team af uddannede og autoriserede dyrlæger og veterinærsygeplejersker med hver vores interesse og speciale”. Katte, hunde og deres ejere kan derfor glæde sig til 2 uger med professionel forkælelse af højeste kvalitet.

Silkeborg Dyrehospitalet flyttede i nye lokaler sidste år d. 30 september og fejrer første år i nye omgivelser. De står fast på deres slogan Tryghed fra først til sidst – fra størst til mindst, som fortæller, hvordan de omfavner alle elskede familiedyr og deres ejere. Det ligger i medarbejdernes DNA og bliver set, som højeste prioritet at kunne yde tryghed til deres klienter. 


Deres dyrehospital er moderne med nye og gode faciliteter og rummer flere forskellige afdelinger med fokus på forskellige slags familiedyr. De er guldcertificeret Catfriendly clinic. Et internationalt certifikat, som beviser, at de ligger i højeste katteklasse, og at de giver deres klienter en positiv og stressfri oplevelse på deres hospital. 

Som et dyrehospital, der er i konstant udvikling, har de styr på de bedste produkter til dig og dit kæledyr og sætter høje standarder til deres service og medarbejdere. Tag med på en walk and talk med din hund i uge 41 eller få rabat på en tandrensning til din kat. 

Du kan finde mere information om, hvad dyrehospitalet tilbyder på deres facebook eller ved at skrive til dem på deres hjemmeside

Sig ikke nej til en perfekt uge for dig og din familiedyr i selskab med professionelle dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som brænder for dit kæledyrs velvære.

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler