Silkeborg Fitness Center er gået fra forældelse til det nyeste: “Uden sammenligning det nyeste og bedste udstyr”

Medejer og personlig træner Sylvester [tv.], medejer Kristoffer [midten] og centerchef Helle [th] er blandt det personale du møder i Silkeborg Fitness Center (Foto: Privat)
Profilbillede

På Navervej i Silkeborg finder du Silkeborg Fitness Center, der har haft sin eksistens der i over 17 år. Men sidste år var det tid til en større renovation, da Kristoffer Vandsø og Sylvester Houmann blev ejer. De gør os i denne artikel klogere på tiden efter den nødvendige makeover.

Silkeborg Fitness Center blev stiftet af Per Laursen tilbage i 1995, men i april 2022 overtog Sylvester Houmann og Kristoffer Vandsø det gamle fitnesscenter, og de så mulighed for at renovere det, fortæller Kristoffer.

“Silkeborg Fitness Center har altid serviceret byen med træning. Dog var det et ældre center, så vi så en mulighed i at renovere det, og dermed gøre det mere attraktivt.”

“Derudover har fitnesscentrene i Silkeborg stået stille siden corona, og har ikke investeret i deres centre. Der var derfor et stort hul i markedet i Silkeborg til alle fitnessbrugere, som gerne vil træne i lækre og nye omgivelser”, lyder det fra den 32-årige ejer.

Fra forældelse til det nyeste
Det blev derfor de nye ejeres fornemmeste opgave at gøre Silkeborg Fitness Center til byens foretrukne fitnesscenter. Det var vigtigt for dem, at man tilbød brugerne det bedste udstyr og mere nærvær - og det mener de, at de gør nu:

“På det år, vi har haft centret, har det udviklet sig meget. Det har udviklet sig fra at være et forældet center med gamle maskiner til at være det mest førende i Silkeborg ift. udstyr. Derudover har vi investeret i personale efter et par år med corona, hvor branchen har sparet netop på dette område.”

“Derudover tilbyder vi stadigvæk over 45 forskellige slags hold hver uge, samt sauna fire gange ugentligt”, tilføjer Kristoffer.


Et af Silkeborg Fitness Centers mange hold (Foto: Privat)

Et voksencenter med alt inkluderet
Silkeborg Fitness Center tilbyder hele pakken, men det vigtigste for Kristoffer og Sylvester er, at folk føler sig godt tilpas i centeret. Derfor forsøger de at gøre noget ekstra for, at deres medlemmer har en god, nærværende oplevelse.

“Det vigtigste for os er at alle som kommer her føler sig tilpas. Uanset alder, køn, vægt osv. Der er plads til alle. Vi ser os selv som et voksent center med en aldersgruppe som starter på 25+. Dertil har vi 60 timers bemanding på om ugen. De fleste centre sparer på bemanding, hvor vi opjusterer for at gøre det mere nærværende,” siger ejeren og fortsætter:

“Vores spidskompetencer er at vi tilbyder en fast lav pris, hvor alt træning på spritnye maskiner, alle hold samt bad og sauna er inkluderet. Vores høje kvalitet til den pris findes ikke andre steder i byen”, lyder det slutteligt fra ejerne.

Du finder meget mere om Silkeborg Fitness Center på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Silkeborg Fitness Center
False {
}