Silkeborgs ældste mægler – og bedste, hvis du spørger Jeppe Skovhuus

Foto: Privat. Teamet bag EDC Torben Larsen A/S
Profilbillede

EDC Torben Larsen A/S har den fornemme titel som Silkeborgs ældste mægler.

Virksomheden blev i sin tid startet af Torben Larsen. Han drev virksomheden i over 40 år, indtil 2008, hvor en ny ejer kom til – dette var Poul Erik Bech.

I 2017 modtager Jeppe Skovhuus og Daniel Staal et opkald med et tilbud, som de ikke kunne takke nej til. De købte sig ind som medejere og ejer stadig i dag, hver en tredjedel af virksomheden.

Da Jeppe og Daniel kommer til som partnere har mæglervirksomheden 42 handler på et år, noget som med deres tiltrædelse ændrer sig.

På daværende tidspunkt var der foruden de to kun en kollega, men i dag ses det, hvordan deres hårde arbejde har båret frugt – virksomheden står i år med over 200 bolighandler og otte ansatte medarbejdere.


Foto: Privat // Partner og ejendomsmægler, Jeppe Skovhus (t.v) & partner, afdelingsleder og ejendomsmægler, Daniel Staal (t.h)

Teamet hos EDC Torben Larsen har en helt bestemt målsætning og går op i, at deres kunder er glade og tilfredse, samt føler sig i trygge hænder.

”Vi gør os umage. Og foruden det så er vi flittige og arbejder meget. Vi gør alt for at behandle folk ordentlig,” siger Jeppe Skovhuus.

Han mener, at det er dét, der har gjort, at de har været i vækst de sidste fem år.


Foto: Privat // Ejendomsmægler og vurderingskonsulent, Camilla Overgaard (t.v) & ejendomsmægler, Ro Ingemann Petersen (t.h)

”Vi sælger alt fra villaer til projekter. Vi har blandt andet projekter på lysbrofabrikken, hvor vi både sælger rækkehuse og lejligheder. Og så skal vi snart i gang med salg af grunde oppe ved Eriksborg,” fortæller Jeppe, der samtidig forsikrer om, at teamets kompetence område spænder bredt.

Det er altså et erfarent hold af medarbejdere, der kan og har forstand på lidt af hvert indenfor branchen.

Teamet tager hånd om alle afkroge af Silkeborg og kommer vidt omkring i byen. Derudover bor mæglerne selv i byen og nyder at være en del af lokalsamfundet.

”Vi kender byen rigtig godt og fordi vi alle bor i forskellige områder, så kender vi dem til fingerspidserne” – siger Jeppe. Foruden at bo og arbejde i byen, så har Jeppe og Daniel også deres interesse i lokalsamfundets sportsforeninger. ”Både min kone og jeg underviser byens børn i springgymnastik og min partner Daniel er fodboldtræner for hans søn og det lokale hold ude i Gjern. Alle vores medarbejdere har en eller anden forbindelse til lokalsamfundet – så det betyder meget for os,” siger Jeppe.


Foto: Privat // Salgstrainee, Mikkel Troelsgaard (t.v) & i Salg og Vurdering, Rasmus Mølsted Hindbo (t.h)

Den lokale ånd er i højsædet og det er vigtigt for alle de ansatte i virksomheden, at der er liv i byen og at der værnes om byens liv og aktiviteter.

På arbejdspladsen og mellem kollegaerne er dynamikken og fællesskabet i top. Foruden at være et ungt team med mange jern i ilden er det også vigtigt, at fællesskabet og stemningen blandt kollegaerne er godt.

”Vi har det rigtig godt sammen og laver mange ting sammen. Vi har noget vi kalder ’hjemme hos’, hvor vi tager hjem til hinanden og spiser, hygger os og ser hvordan hinanden bor. Det er super hyggeligt og gør bare, at vi får det endnu bedre sammen,” fortæller Jeppe.

Det er ikke kun Jeppe, der ser på medarbejderteamet med glæde og stolthed over sammenholdet.

Kollega Ro Ingemann Petersen, der er ansat som ejendomsmægler, har arbejdet hos virksomheden i fire år og har selv oplevet, hvordan de har deres kontinuerlige hårde arbejde og interesse har skabt både succes og vækst.
Men det som han selv lægger højst vægt på er glæden ved samarbejdet og dynamikken på arbejdspladsen. Ro fortæller:

”Efter mere end 4 år har jeg endnu ikke oplevet at stå op og ikke have lysten til at tage på arbejdet. Jeg elsker og brænder for mit fag, men en stor del af glæden ved at møde ind hver dag skal tilskrives mine kollegaer og arbejdsmiljøet her i butikken.”

Der er altså ingen tvivl om, at virksomheden, der foruden at have faglig succes og gode resultater på salgsfronten, også er en arbejdsplads, der værner om kollegaerne og skaber et godt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor deres gode relationer gavner både på faglig og personlig front.


Foto: Privat // Salgskoordinator, Susanne Lindegaard Jøker (t.v) & salgskoordinator, Caroline Borderon (t.h)

Visionen for fremtiden er klar ifølge Jeppe, der siger:

”Vi vil gerne være nummer 1. Vi føler allerede, at vi er de bedste, men vi er ikke de største, så det vil vi rigtig gerne være.”

Det er dog ikke for enhver pris forklarer han, da etikken og arbejdsmoralen skal følge med ”Vi vil stadig være de bedste og arbejde grundigt og ordentligt. Vi skal ikke tabe noget på gulvet. Vi gør rigtig meget ud af at gøre os umage og have etikken og moralen med.”

Kvaliteten er derfor ikke til at gå på kompromis med for teamet hos EDC Torben Larsen, der knokler for at nå deres mål og vision.

Du kan læse mere om EDC Torben Larsen lige her, hvor du også kan aftale et gratis og uforpligtende møde.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: EDC Torben Larsen A/S