Smukt moderniseret villa med en fremragende placering i Balle

Toftebakken 10, 8600 Silkeborg
dato

Adresse: Toftebakken 10, 8600 Silkeborg
Pris: 3.895.000

Se boligen her

Så er denne unikke total renoveret etplans villa på 159 m² bolig klar til salg og med indflytning når det passer dig gerne hurtigst muligt.

Med den super god beliggenhed på Toftebakken 10 i Balle kan du næste ikke ligge bedre og du er tæt på indkøb, skole/fritidsordning samt fritidsaktiviteter.

Villaen er fra 1967 opført i gule mursten med tag fra 2003 som er malet sort så de matcher de flotte nye vinduer og døre som også er sorte.

Villaen har igennem de sidste 3 mdr. gennemgået en total forvandling så det i dag fremstår som et helt nyt hus over alt og med den perfekte planløsning med 4 værelser og 2 helt nye badeværelser.


Boligen besidder en flot lys entré med garderobe, helt nyt lækkert badeværelse med skabe og bruseniche, værelses afdeling med tre store børneværelser og et nyt badeværelse mere med bruseniche og flot interiør.. Ved siden af badeværelset er der et dejligt bryggers med skabe og udgang til den nyanlagte vestvendt have.

Super lækkert Kvik køkken med Ø med egetræslåger og flot bordplade samt kogeplade med indbygget emhætte.

Køkkenet er i åben forbindelse med den store stue hvor de store vinduespartier giver et fantastisk lys indfald og hvor der er udgang til den lækre nylagte terrasse og have. Fra stuen er der nedgang til helt nyt stort soveværelse med stort walk-in, som er så stort at det kan evt. bruges til ekstra værelse eller kontor efter behov. fra soveværelset er der ligeledes udgang til den store træ terrasse


Der er nyt troldtekt lofter, pudset vægge og nye Allington oak laminat gulve i høj kvalitet. alt el samt eltavle er nyt og delvist ny VVS i huset.

Der er nyere tag fra 2003 som er blevet renset og malet sort her i 2023 så det matcher de nye sorte vedligeholdelsesfrie gavle og vinduer. Soklen er ligeledes blevet pudset op samt carporten blevet renoveret. sammenhængende med carporten er der et stort værkstedsrum med troldtekt lofter og nye skabselementer.

Alt i huset er lavet så flot og godt gennemtænkt så man her får en unik bolig som passer til hele familien

Boligens areal: 159 m2
Værelser: 4
Grundareal: 808 m2
Ejerudgift i måneden: 2.264

Bestil en gratis salgsvurdering

Kilde: Realmæglerne Silkeborg v/Connie Halberg