Søs laver mad med kærlighed

Kilde: Food To Go // Søs Rasmussen
Profilbillede
Marie Munk

Søs overtog Food to go for tre år siden, og hun har ikke set sig tilbage siden. Søs laver nemlig altid mad med kærlighed, og hun har altid elsket at arbejde i restaurationsbranchen.

“Jeg har arbejdet indenfor restaurationsbranchen det meste af mit liv, og jeg har altid elsket det. Det er fedt at gøre mine kunder tilfredse, yde en god service, og sørge for at det, vi sender ud af huset, altid er god kvalitet,” fortæller hun. 

Food to go ligger i Bilernes hus, Bredhøjvej 5 i Silkeborg, og de laver mad til både firmaer og private kunder. De har mange frokostordninger med firmaer, hvor de laver pålægsfade, salatbar og lune retter. Derudover laver de også mad til selskaber, hvor de blandt andet laver smørrebrød. 

“Vi har mange gengangere hos os, i og med at vi har mange faste aftaler om frokostordninger med firmaer. Derudover tror jeg, at der er mange, der ikke ved, vi ligger her, da det er lidt sjovt, at vi ligger i Bilernes Hus. Men vi ligger faktisk i bilernes hus, fordi jeg servicerer hele huset, og det var også deraf ideen om at sende mad ud af huset kom fra,” forklarer Søs.

Specielt smørrebrødene er populære hos kunder, og de har et stort udvalg af smørrebrød, såsom dyrlægens natmad, roastbeef med peberrod, æg og rejer og mange flere. Food to go er gode til at give de klassiske smørrebrød, som alle kender, et spændende nyt twist. 

“Vi har mange kunder, der rigtig godt kan lide vores smørrebrød, fordi de er spændende og nytænkende.”


Foto: Silkeborg Food To Go

Søs elsker sit arbejde i Food to go, og hun elsker at møde ind hver dag. Det er især friheden i, at der ikke er to dage, der er ens, som hun godt kan lide. Derudover kan hun også rigtig godt lide den daglige kontakt med kunderne.

“Jeg elsker at møde ind om morgenen, fordi mit arbejde altid er meget varieret. Når jeg møder ind, ved jeg aldrig, hvad jeg skal den dag. Det er aldrig den samme dag, man kommer til. Derudover elsker jeg den kontakt, man har med kunderne, og jeg får stor optur, når man får god feedback tilbage,” fortæller hun.

Ligesom så mange andre har Food to go også kunne mærke, at det meste af samfundet har været nedlukket på grund af Covid-19. Heldigvis har de stadig haft en del faste aftaler med firmaer, så de har kunnet holde den kørende. Søs er dog stadig dybt taknemmelig for, at de stadig er her på trods af to nedlukninger:

“Jeg er både overrasket og dybt taknemmelig for, at vi stadig er oven vande efter to nedlukninger. I første nedlukning var jeg meget bekymret, men det er jeg ikke i samme grad mere. Jeg syntes dog sagtens, vi kan være stolte over, at vi stadig er her efter to nedlukninger.”

Søs har ikke nogle store drømme for Food to go, og hun håber bare, at de kan fortsætte med det arbejde, de laver nu, og at det bare stiger stiller og stødt. I køkkenet er de lige nu to ansatte og en chauffør, og de har det rigtig godt sammen, hvilket Søs mener er vigtigt, når man er et lille køkken. 

“Jeg har ingen drømme om at udvide og være en kæde. Jeg håber bare på, at det går den rigtige vej, og at vi kan blive ved med at have den tætte kontakt til kunderne."

Besøg Food To Go på Facebook og virksomhedens hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Flere artikler