Spispænt inviterer på spændende madoplevelser i Knudlund

Foto: Spispænt. På billedet afholder Spispænt en af deres "Supperclubs"
Profilbillede
dato

Indehaver af Spispænt, Johan Braae gør status på året, der er gået, for den lokale madleverandør.

Spispænt har i flere år leveret kvalitetsmad lavet fra bunden til både private og erhverv. Efter at man i 2022 brugte en del af virksomhedens tid på at servere mad i Silkeborgs Medborgerhus, er det nu blevet tid til at vende hjem til køkkenet i Knudlund: 

“Vi udbygger vores køkken i Knudlund og kommer hjem! Ikke fordi vi har været væk fra vores køkken i Knudlund, men det har vi lidt alligevel. Siden vi i marts sidste år forpagtede Medborgerhuset i Silkeborg, så har vi brugt meget tid derinde.”

“Nu har vi opsagt vores aftale på Medborgerhuset og rykker tilbage i vores køkken i Knudlund, hvor vi fortsat har fokus på Supperclubs (gourmetaften), frokostordninger til virksomheder og selskaber, både hos os og ude af huset,” lyder det fra indehaver Johan Braee.

Johan Braee forklarer, at de har været glade for at være i Medborgerhuset, men at det i sidste ende ikke gav mening for virksomheden at fortsætte. 

“Vi har forpagtet Medborgerhuset i Silkeborg, og det har desværre vist sig at være en økonomisk uholdbar situation. Derfor har vi valgt at opsige forpagtningen, så vi stopper i udgangen af juni. Vi vil sige mange tak for samarbejdet i denne omgang.”

Ny hjemmeside og nyt køkken 
I det forgangne år har det været vigtigt for Johan Braee at deres digitale tilstedeværelse er blevet stærkere: 

“Vi har i samarbejde med Attityde i Silkeborg, fået ny hjemmeside. Vi har en virkelig god fornemmelse og føler at det er noget der vil gavne vores virksomhed på længere sigt og også være med til at give vores kunder en bedre oplevelse og struktur i vores digitale univers.

Indehaveren forklarer også at de har igangsat et spændende projekt der skal transformere det nuværende køkken til et arbejdsmiljø der er skræddersyet til kokkenes behov. 

“Det der fylder lige nu, er at vi er igang med at bygge vores køkken om Knudlund, så vi har pladsen til at producere maden til alle vores frokostkunder. Det er en enormt spændende proces, som jeg tror alle kokke drømmer om at være med til og sætte sit helt eget præg på. Man kan uden overdrivelse sige, at vores selskabslokale og køkken i Knudlund er ret "custommade,” fortæller Johan Braae.

Gourmetaften, selskaber eller frokostordning
Herunder kan du læse lidt om de forskellige arrangementer som Spispænt afholder.

“Gourmetaften/supperclub: Vi afholdt senest en supperclub d. 10/2, hvor vi havde fuldt hus med 52 glade gæster til en dejlig aften med lækker mad, højt humør og tilpasset vinmenu til maden. Næste supperclub er d. 31/3, hvor der stadig er få pladser tilbage.”

Du kan se menu og booke på deres hjemmeside: https://spispaent.dk/gourmetaften/

“Frokostordninger til virksomheder: Vi begyndte i 2021 og udbyde frokoster til virksomheder på abonnement. Dvs. at vi kommer og levere frokost til virksomheder mandag til fredag. Vi har nu mange gode lokale virksomheder med ombord, men vi har stadig plads til flere. Vi har stor fokus på kvalitet, sundhed og variation i menuerne.”

Skulle det være noget for din virksomhed, så se mere på; https://spispaent.dk/virksomheder/frokostordning/

“Selskaber: Vi kan afholde selskaber i vores lokaler i Knudlund, hvor vi har plads til ca. 80 gæster. Så har du brug for et sted at holde din fest, så vi lokalerne hvor du får hele pakken med mad, vin og betjening, så du kun behøver at møde op.”

“Vi har også muligheden for at komme ud til dig og enten levere maden, men også at sende kokke med ud på opgaven, så du ikke behøver at koncentrere dig om andet end dine gæster,” lyder det slutteligt fra Spispænt-direktøren, Johan Braae, der har været i forretningen i 5 år.

Du finder meget mere om Spispænt - Food By Braae på deres Facebookside.
Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Spispænt - til frokost ApS