Stor familievilla i Gødvad til salg

Bavnehøjvej 36
dato

Adresse: Bavnehøjvej 36
Pris: 2.498.000

Se boligen her

Velkommen til Bavnehøjvej 36 i Gødvad. Her skal I se en familievilla fra 1973 på hele 199 kvm. Grundstørrelsen er på 957 kvm, og haven er anlagt med terrassemiljø og græsplæne.

I træder ind i bryggerset, der er indrettet med masser af faste skabe til sko og jakker. Herfra kommer I til køkken-alrummet.

De lyse køkkenelementer er opsat i et U, og i alrummet er der direkte udgang til haven ved karnappen. Franske døre fører ind til stuen, så der er et behageligt rumforløb mellem opholdsrummene.

Ejendommens store vinkelstue kan rumme hele familien og i forbindelse med den store udestue er der adgang til haven.


Huset rummer fem værelser, som fordeler sig i to adskilte afdelinger. I den ene afdeling ligger de tre værelser side om side, og de kommer alle sammen med faste skabe. I samme område har I det ene badeværelse. De to resterende værelser samt endnu et badeværelse med kar ligger nær stuen.

Når I ankommer til adressen, mødes I af en god holdeplads til bilerne og en garage. Omme i baghaven har I flere hyggelige kroge at vælge mellem.

Et oplagt spot er terrassemiljøet ved udestuen, som vender stik mod syd. Her skinner solen store dele af dagen. I får endnu en terrasse ud fra alrummet. Græsplæne og pæn beplantning er her også.Ejendommen ligger i Silkeborgforstaden Gødvad. Fra hoveddøren er der en cykeltur på cirka fem minutter til Dybkærskolen, mens der er gåafstand til daginstitutionen Børnenes Hule.

Indkøbene klares nemt i det nærliggende supermarked, som er 800 meter fra adressen. Beliggenheden er også ideel, hvad angår nærheden til Silkeborg Hallerne, Søholt Idrætsanlæg og Silkeborg Langsø

Boligens areal: 199 m2
Værelser: 5
Grundareal: 957 m2
Ejerudgift i måneden: 2.359

Bestil en gratis salgsvurdering

Kilde: Realmæglerne Silkeborg v/Connie Halberg