Sygeplejerske søges til Gødvad Plejecenter Kongbergsvej 7

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for rehabilitering og tværfagligt. Er du omsorgsfuld og lyttende. Tør du sætte dig selv og dine kompetencer i spil, er du nysgerrig på dine kollegaer, arbejdsgange og opgaveløsninger, og altid med beboeren i centrum. Brænder du for at lære fra dig og være med til at sætte dit præg på et hus der er under udvikling. Har du lyst til nye udfordringer, og er du uddannet sygeplejerske, så har vi på Gødvad Plejecenter, Kongsbergvej 7 en ledig stilling i ren dagvagt.

Tiltrædelse 1. juni 2024 eller snarest muligt. Stillingen er på 37 timer gennemsnitligt om ugen, men har du ønske om et andet timetal, er vi fleksible.

Vi søger en sygeplejerske der:

  • Brænder for at have det overordnede sygeplejefagliglige ansvar og er en væsentlig bidragsyder i den forebyggende og sundhedsfremmende indsats.
  • Er kvalificeret til at udføre, formidle og lede sygepleje, der er af såvel sundhedsfremmende, sundhedsbevarende, forebyggende som behandlende, rehabiliterende og lindrende karakter. 
  • Kan vurdere, begrunde og udvikle din professionelle virke i forhold til beboeren. Kan udvikle sygepleje, skabe fornyelse og anvende kendt viden i nye sammenhænge. 
  • Du kan fungere selvstændigt med egen autorisation og eget kompetenceområde og indgå i et tæt fagligt og tværfagligt samarbejde med social- og sundhedspersonalet.
  • Gerne har erfaring med at arbejde i vores dokumentationsprogram, Nexus.

Gødvad Plejecenter har 48 plejeboliger, Vi er et almenplejecenter og vi arbejder ud fra Silkeborgkommunes kerneopgave ”Vi samarbejder med borgeren om at styrke sundhed og fremme borgens selvstændighed og meningsfulde liv” og det gode hverdagsliv.

Derfor skal du vælge os: 
Sammen med vores beboere, pårørende og engagerede kollegaer vil du medvirke til, at Gødvad Plejecenter, Kongsbergvej 7 er både et rigtigt godt sted at bo og arbejde. Vi er i udvikling, hvor tingene er i bevægelse. Det betyder også, at der er fart på og plads til at tænke anderledes og kreativt – samt at anderledes ideer også tages alvorligt. Vi sætter faglighed og udvikling af kompetencer højt samt at trivsel og arbejdsmiljø hele tiden er i fokus.

Stillingen er på 37 timer i primært dagtimerne, men med behov for indmøde i ydertimerne således at også aften- og nattevagter tilgodeses.

Lyder det som et job for dig? Se filmene om hverdagen som medarbejder i Sundheds- og Omsorgsafdelingen - og læs mere om blandt andet medarbejdergoder, uddannelsesmuligheder og vores faglige fundament her.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Plejehjemsleder Camilla Gothenborg Hansen tlf. 22 28 83 53.
 
Ansøgningsfrist torsdag 25. april 2024 . Ansættelsessamtaler forventes afholdt 29. april 2024.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Hvis du indstilles til ansættelse i stillingen, vil der inden endelig ansættelsesaftale indgås, blive indhentet reference hos seneste arbejdsgiver og gerne hos flere. 
 
Når vi ansætter personale inden for sundheds- og omsorgsområdet, er det en betingelse, at den person vi ønsker at ansætte, kan fremvise en tilfredsstillende privat straffeattest
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Silkeborg Kommune, Kongsbergvej 1, 8600 Silkeborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029773

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet