Tag afslapning i sommerhuset til næste niveau

Profilbillede
dato

En ferie i sommerhuset indbyder til afslapning og hygge, hvilken man kan gøre på mange forskellige måder. Afslapning kan både være at koble helt fra og bare være til stede i naturen, men man kan også slappe af ved at bruge sin kreativitet.

Hængekøje

Der er ikke noget, der siger afslapning som en hængekøje uden for sommerhuset. Med en hængekøje på stativ, er det nemt at flytte rundt på den udendørs hyggekrog, så den står det mest hensigtsmæssige sted, i forhold til sollys og læ. Så kan man slappe af i sin sommerferie, hvor man er væk fra dagligdagens gøremål, med den gode bog, som man normalt ikke har tid til at læse i. Eller man kan lytte til sit yndlingsalbum, med en kold sommerdrik i hånden og forsvinde hen i musikken. Man bliver ikke mere afslappet, end når man ligger og vugger med vinden i en hængekøje, og hvis man sørger for ikke at ligge direkte i solen, så kan man tage sig en dejlig eftermiddagslur i det fri.

Brug tid på mad og drikke

I sommerhuset er der plads til at eksperimentere i køkkenet på nye måder, hvilket man ofte ikke får gjort i hverdagen. Måske har man et udekøkken eller en bålplads, så man kan tilberede sin mad over åben ild, og koble af med det, samtidig med at man får nye smagsindtryk. Det er også en god aktivitet, hvor hele familien kan være sammen om et fælles projekt, som alle kan bidrage til. Der er rig mulighed for at bruge ingredienser direkte fra den natur, man befinder sig i. Man kan for eksempel lave hyldeblomstsaft, hybenmarmelade og bruge vilde urter eller, og svampe i maden, kun fantasien sætter grænser. Hvis det er en af de dejlige og lune danske sommeraftener, så kan man tage friluftslivet videre og overnatte under åben himmel, efter et mål over åben ild. Det skaber gode rammer for hygge og nærvær.

Brug kreativiteten

Et sommerhus indbyder til kreativitet, og for mange giver det også en følelse af at komme ned i gear, når man arbejder på et kreativt projekt. Det kan både være små projekter, som tager et par timer, eller større projekter, som tager nogle dage, alt efter hvad der tiltaler en mest. Man kan tage en tegneblok med ud i naturen og male med akvarel, eller skrive digte, mens man ligger og vugger i hængekøjen. Det kan også være et boligprojekt, hvor man maler et sofabord om, lægger mosaik på en bordplade, eller syr nye pudebetræk eller gardiner.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: sackit.dk