Tag kørekort i februar: Ledige holdpladser hos Bentzens Køreskole

Bentzens Køreskole er en familiedrevet køreskole med mere end 30 års erfaring. I køreskolen vil du møde Kim Bentzen og Fie Bentzen (Foto: Bentzens Køreskole)
Profilbillede
dato

Er du klar til at sætte kursen mod kørekortet? Hos Bentzens Køreskole i Silkeborg er der stadig ledige pladser på kørekortsholdene i februar. Det er din chance for at starte det nye år bag rattet og lære fra erfarne kørelærere.

Bentzens Køreskole har to spændende hold planlagt til februar, og der er stadig mulighed for at hoppe med.

Holdet, der skydes i gang den 7. februar, har i øjeblikket én ledig plads. Dette er en mulighed, hvis ønsker at starte - stort set - uden ventetid.

For dem, der måske har brug for lidt mere tid til at organisere deres planer, er der også et hold, der starter den 26. februar, som har hele tre ledige pladser.

Tilmeld dig et hold her!

Med kun få ledige pladser tilbage på februar-holdene er det dog tid til at handle hurtigt. Men skulle man have lyst til at tage kørekortet på et andet tidspunkt, så kan det også lade sig gøre hos Bentzens Køreskole.

De har nemlig flere tilgængelige hold i løbet af foråret, hvor der er pladser til dig og eventuelt din bedste ven.

Du er altid velkommen til at kontakte Kim eller Fie, hvis der skulle opstå spørgsmål. Du kan kontakte Kim Bentzen på telefon: 20 87 76 66 eller Fie Bentzen på telefon: 20 78 87 60.

Hvem er Bentzens Køreskole?
I mere end 30 år har Bentzens Køreskole været en vigtig del af Silkeborg, og synonym med kvalitet og erfaring. Køreskolen blev etableret i 1989 af Kim Bentzen, og derfor har køreskolen en solid historie inden for kørelærerfaget.

Kim, med over 30 års erfaring og udvidet kørelæreruddannelse, underviser i alt fra motorcykler til lastbiler. I 2019 blev tredje generation, repræsenteret af Fie Bentzen, en del af køreskolens engagement og dedikation.

Læs mere her: Bentzens Køreskole i Silkeborg: En familiedrevet køreskole med over 30 års erfaring