Tillid er hjørnestenen i ejendomsmæglerens forretning

Foto: Mægler-duoen hos Estate Bo Silkeborg .
Profilbillede
Marie Munk

Bo Møller Nielsen har tidligere arbejdet som bankmand, hvor han vurderede huse for kreditforeningen, men i dag er han indehaver af Estate Bo i Silkeborg.

Selvom han er glad for, hvor han er i dag, er det ikke ensbetydende med, at han altid har vidst, at han skulle være ejendomsmægler. 

“Det ved man ikke sådan noget. Jeg tror, det er de færreste der ved, hvad de vil med deres liv fra starten af, men man finder ud af, hvad man synes er spændende igennem livet,” forklarer han.

I Bo Møllers tilfælde fandt han ud af, at han synes, det var spændende at arbejde med køb og salg af ejendomme. Det er især den varierende hverdag, man har som ejendomsmægler, han sætter pris på. 

“Jeg kan godt lide, at man ikke hele tiden er stationær som ejendomsmægler. Man er hele tiden på farten, hvor man er ude og se nye spændende boliger og møde nye spændende mennesker,” siger Bo.

Det er netop kontakten til andre mennesker, han elsker højest ved sit arbejde.
Som ejendomsmægler får Bo nemlig lov til at være en del af de største beslutninger, som mange mennesker tager i deres liv - nemlig et køb eller salg af et hjem:

“Jeg elsker, hvor stor kontakten med andre mennesker er, og at jeg hele tiden får lov til at møde nye mennesker. Der er tit situationer, hvor mange følelser er på spil, hvilket gør, at stemningen bliver lidt mere fri og uhøjtidelig, og det synes jeg er rigtig fedt.”

Tillid er en af grundstenene for Bo Møller i hans mæglerarbejde hos Estate Bo.

Spørger man Bo, så får man kun skabt den gode kontakt til andre mennesker, hvis de nærer tillid til en, og ved, at man vil gøre det bedste, man kan for dem: 

“Det vigtigste i vores branche er tillid, uden den, kommer man ikke langt. Det er derfor vigtigt, at man er professionel og tillidsfuld, men det skal heller ikke blive for kedeligt. Derfor er vi et team af friske personer, der har forskellige indgangsvinkler til tingene.”

Selvom det selvfølgelig er vigtigt for Bo Møller at sælge huse, så er det vigtigere for ham, at folk er sikret en god oplevelse, når han for eksempel fremviser en bolig.

“Jeg kan godt lide, når folk efter en fremvisning kommer hen og siger, at det har været godt. Det betyder, at man har rørt dem et eller andet sted. Så kan det godt være, at huset ikke passer til dem, men det er vigtigere for mig, at jeg har givet dem en god oplevelse,” afslutter han.  

Du kan kontakte Estate Bo Silkeborg for en gratis og uforpligtende salgsvurdering på deres hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Estate Bo Silkeborg // Bo Møller Nielsen
Flere artikler