TJENERELEV SØGES TIL SVOSTRUP KRO

Profilbillede
dato

TJENERELEV SØGES TIL SVOSTRUP KRO.
Tjenerelev til traditionelt dansk kro.

Vi søger en lærevillig tjenerelev til vores dejlige lille familiedrevne kro ved Gudenåen. Har du passion for det klassiske tjenerfag? Er du ambitiøs og ønsker du at deltage i elevkonkurrencer, elevaftener og temadage?

Svostrup Kro er et velbesøgt sted, hvor vi både serverer solide klassiske husmandsretter og kreative menuer. Vi skatter de klassiske retter højt, og sætter en ære i at tilberede dem på traditionel vis. Svostrup Kro er stedet, hvor vi ønsker at sende vores gæster en tur tilbage af mindernes vej. Maden, stedet og serveringen bidrager alle hertil.
På Svostrup Kro bruges meget tid og mange ressourcer på elevarbejde, så vi forlanger noget af vores elever og ansatte samtidig med, at vi gør dem dygtige og godt rustet til den "vilde" restaurationsverden…

Vi tilbyder:
Et stærkt socialt sammenhold, opbakning til deltagelse ved elevkonkurrence og mulighed for at være med til forskellige elevarrangementer.
Du vil komme til at arbejde i en travl restaurant, hvor du aldrig vil komme til at kede dig. Du bliver en del af et ungt team, hvor du kan udvikle din faglighed i samarbejde med vores fagligt dygtige og erfarende tjenere. Kvalitet, smag og service er i fokus hos os. Tonen på kroen er god, men humoren dårlig.

Vi søger:
Du arbejder struktureret og trives med frihed under ansvar. Du er typen, der møder til tiden, som altid ønsker at lære og vide mere. Du forstår at tage ansvar for dig selv og din arbejdsplads. Du kan lide tempoet i en travl hverdag og forstår at holde hovedet koldt. Det er vigtigt, at du ikke er afhængig af offentlig transport, da vi ligger ude på landet.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send eller mail din ansøgning med CV og foto.
drs@svostrup-kro.dk


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

SVOSTRUP KRO A/S, Svostrupvej, 8600 Silkeborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029804

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet