Vi byder velkommen til Bolig-Nyt Ans som ny samarbejdspartner!

Det er ikke kun Jeanette og Henrik, der bærer arven videre. Deres søn, Frederik Pedersen, repræsenterer stolt den fjerde generation og er allerede aktivt involveret i driften af møbelbutikken (Foto: Møblér Bolig-Nyt Ans)
dato

Vi byder stort velkommen til Bolig-Nyt Ans!

Bolig-Nyt Ans, en del af den anerkendte Møblér-kæde, har etableret sig som et imponerende møbelhus i Ans. Med en imponerende 2500 kvadratmeter store butik, er dette møbelhus indrettet med nøje udvalgte kvalitetsmøbler, der appellerer til enhver smag og stil.

Siden grundlæggelsen tilbage i 1943 har butikken etableret sig som et velkendt møbelhus, ikke kun for de lokale, men også for kunder langvejsfra.

Møbelhuset er tilmed et familieforetagende, der i dag ledes af ægteparret Jeanette og Henrik Pedersen. Som 3. generation af møbelhuset har de forvaltet arven og traditionerne med omhu. Deres mål og ambitioner har altid været at levere enestående service og kompetent vejledning om markedets bedste produkter.

Det er ikke kun Jeanette og Henrik, der bærer arven videre. Deres søn, Frederik Pedersen, repræsenterer stolt den fjerde generation og er allerede aktivt involveret i driften af møbelbutikken. Han er tilgængelig i butikken og står klar til at assistere kunder med inspiration, vejledning og ekspertise om de forskellige produkter og materialer.

Besøg deres hjemmeside for at se deres fulde sortiment, eller følg dem på deres Facebookside for at få de seneste nyheder og tilbud.

Vi glæder os til at dele en masse spændende indhold fra vores nye samarbejdspartner!

Kilde: Redaktionen