Vi søger en dygtig kalechemager

Profilbillede
dato


 Vi søger en dygtig sejl – og kalechemager til vores kalecheafdeling – primær opgave er at stå for produktionen af kalecher, sprayhoods og grundet tiltagende forespørgsel af sejlopgaver også udvikling og kopiering af disse

Det er ikke så vigtig med mange års erfaring, det er din person der tæller.

 

Tillidsfuld
Brænder for at skabe et unikt produkt
Kvalitetsbevidst
Har ordenssans
Er i stand til at lære fra sig
Højt energi niveau
Frisk og udadvendt
Kan holde dine aftaler
Er tålmodig
Kan holde mange bolde i luften
Trives i en travl hverdag
Kan kommunikere på alle plan

Hvis du kan svar ja til dette, er det måske lige dig vi mangler på holdet. Vi forestiller os at du har en baggrund inden for det maritime, enten med en uddannelse som sejlmager eller som minimum har arbejdet med faget i flere år. Det er også vigtigt at du besidder evnen til at være kreativ og kan tænke ”ud af boksen” og ved hvordan du skal måle op til en produktion af enten kaleche eller sejl. Der er i dag en syrerske i afdelingen, der sammen med dig skal kunne løfte opgaverne i en perfekt balance imellem højkvalitet og økonomi. Du vil starte med at få meget support fra din overordnede, men på længere sigt selv at påtage sig ansvaret for at få afdelingen til at køre i balance.  

 

Vi er hos Bluebay et hårdt arbejdende team, der ikke kun leverer en vare eller en ydelse – vi brænder for at lever verdens bedste service, oplevelser og drømme til vores kunder. Derfor er det vigtig at du har samme værdisæt som os – vi kalder det ”KANDO”. Vi husker også at hygge os og har mange sociale arrangementer i og omkring firmaet, så som sommerfest, julefrokost og indimellem fredagsbar.

Vil tilbyder attraktiv lønpakke efter kvalifikation, gode arbejdsfaciliteter og en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling – og verdens bedste kollegaer hele vejen rundt i virksomheden.

 

Vi er en af landets største og i øvrigt regionens eneste Yamaha maritimforhandler og servicecenter med snitlig 25 ansatte i Teamet. Vi sælger selvfølgelig hele Yamaha’s maritime lineup, men forhandler også mange verdenskendte bådbrands som Finnmaster, Jeanneau, Nordkapp, Coaster, Corsiva, Aqua Spirit og ikke mindst Galeon Yachts. Vi vil være ”verdens bedste” båd -og maritimforhandler i Silkeborg, både hvad angår salg, men i høj grad også på eftermarkedet. For os er det vigtigste at kunden altid for en sublim oplevelse uanset om kunde handler en skrue eller en 80 fods Yacht.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at ringe til medindehaver og salgschef Lars Skyum på 2463 5534. Du kan også søge stillingen med det samme, ved at sende en ansøgning, samt CV til ls@bluebay-marine.com.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

BLUEBAY MARINE A/S, Kejlstrupvej, 8600 Silkeborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997415

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet