Vil du være en del af Bedsteforældrenes Klimaaktion Silkeborg?

Foto: Demonstrationer er en af de mange måder, hvorpå Bedsteforældrenes Klimaaktion får sit budskab ud.
Profilbillede

Den danske folkebevægelse Bedsteforældrenes Klimaaktion Silkeborg kæmper for en grønnere verden for deres efterkommere. Og de er ikke de eneste. Hele syv byer kæmper for mere bæredygtighed. Skal du med på vognen? Der er nemlig snart møde.

Bæredygtighed, klimamål og lokale aktivister er det, der kendetegner Bedsteforældrenes Klimaaktion Silkeborg. Hos dem er målet klart. At kæmpe for en bedre fremtid for de kommende generationer.

Og de er langtfra de eneste. Det er nemlig ikke kun silkeborgensere, der er på barrikaderne – det er indbyggere fra syv af landets større byer, der ønsker at gøre en forskel.

Måske har du aldrig hørt om Bedsteforældrenes Klimaaktion eller Verdensmålene, men kort fortalt, så handler det om at skabe en mere bæredygtig verden. At give jorden, mennesker og miljø bedre forhold.

Kunne du være interesseret i at kæmpe for et bedre miljø, og har du passeret de 50 år, så er dette måske gruppen for dig. 

For en grøn, retfærdig fremtid

I Silkeborg finder du bl.a. Facebooksiden ”Bedsteforældrenes Klimaaktion Silkeborg” – en lokalforening for alle over 50 år, der ønsker at gøre en forskel for deres efterkommere.

Denne miljøbeskyttelsesorganisation har indkaldt til møde. Og hører du til en af dem, der gerne vil gøre en forskel, så er muligheden der.

D. 24. november afholder organisationen møde om stort og småt, der kan have indflydelse på miljøet.

Stedet er Medborgerhuset, Bindslevs Plads, Lokale 3 kl. 15-19.

Du finder også Bedsteforældrenes Klimaaktion i følgende byer/områder: Aalborg, Aarhus, Albertslund, Fyn, Hillerød og København.

Se mere om landsbevægelsens syv byer her

Kilde: bedsteforaeldrenesklimaaktion.dk