Åben for tilmelding: Danmarks læseklub 2021

Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Er du også en af dem, der savner noget at være fælles om? Og elsker du samtidig at læse en god bog? Hvis ja, så skynd dig at være med til at læse hele Danmarks Jesper Steins “Rampen” i små og veltilrettelagte bidder.

Bogen er vinderen af Læserens Bogpris - og den kan du læse sammen med resten af Danmark. Det er fra den 3. til den 12. maj, så du kan nå det endnu. Hvad end det er i bogform, på skærmen, papir eller gennem dine høretelefoner, så kan du være med.

Hvis du deltager i Danmarks Læseklub, får du en unik mulighed for at gå på opdagelse i historien bag bogen, og dette er sammen med forfatteren og indbudte eksperter. Hertil kan du også møde andre, der læser med på tværs af landet.

Derudover får du også mulighed for at deltage i konkurrencer og modtage overraskelse - og ovenikøbet også modtage små, levende synopser, så du kan springe på undervejs i historien.

Skynd dig at få fingrene i bogen og læs sammen med resten af Danmark.

Hvis du gerne vil deltage, kan du gøre det enten ved at tilmelde dig maillisten eller følge eventen på facebook. Du vil uanset, hvor du tilmelder dig, modtage læseklubbens læseprint og en synopsis - og alle de andre gode ting deltagelse byder på.

Kilde: Redaktion
Flere artikler