Åbent hus på Campus Silkeborg

Profilbillede

D. 26. februar kan du nu komme indenfor på uddannelsesinstitutionen Campus Silkeborg, hvor du kan høre mere om bl.a. uddannelserne finansøkonomi og handelsøkonomi.

Unge mennesker eller andre på udkig efter det rette valg af uddannelse har i dag udfordringer af en helt anden art end for blot 10 år siden. I dag er mulighederne næsten så mange, at det kan være svært at vælge.

Ofte har der forinden et konkret valg af uddannelse været en periode med at undersøge de forskellige uddannelser, fag, varighed og krav til netop den specifikke uddannelse.

I slutningen af februar stiller Campus Silkeborg skarpt på to specifikke uddannelser – nemlig som handelsøkonom og finansøkonom.

Et hav af uddannelsesmuligheder

Med åbent hus på selv uddannelsesinstitutionen med oplæg fra kyndige undervisere, så kan det for nogle være lettere at pejle sig ind på, hvilken retning uddannelsen skal gå i.

Selvom programmet ikke er helt fastlagt på nuværende tidspunkt, så kan mulige besøgende roligt begynde at glæde sig til at høre mere om både handel og finans.

Her er der også mulighed for at stille spørgsmål, der kan være relevant for din uddannelse, som eksempelvis om uddannelsen er international? Her kan du også snuse til studiemiljøet og se, om det skulle være noget for dig.

En dag i informationens og nysgerrighedens tegn – en dag, hvor information kan blive til store og spændende udfordringer og den videre vej frem.

Kilde: Dania Erhvervsakademi