Anton Holch Leth: "Vi stiler efter den direkte oprykning"

Foto: Anton Holch Leth.
Profilbillede

Silkeborg KFUM's Serie 1-herrer ser frem mod en storstilet sæson, eftersom efterårets hårde arbejdsiver næsten sikrede en oprykning til Jyllandsserien. Holdet var blot én sejr fra at ryge op, men det glippede. I forårssæsonen har træner Anton Leth justeret på et par taktiske knapper, der forhåbentlig kan føre dem det sidste stykke videre. 

Anton Holch Leth har øjnene rettet mod Jyllandsserien i den kommende forårssæson. Holdet har haft en rigtig opstart, lavet taktiske ændringer og ser nu fremad. 

"Vi satser og stiler efter den direkte oprykning. Vi var rigtig godt med sidste sæson, og var kun 1 sejr fra Jyllandsserien. Vi har ændret taktik samt bragt nye spillere ind, som kun gør truppen stærkere. Vi har spillet træningskampe, og vi er lykkedes rigtig godt indtil videre. Vi er positive overfor sæsonstarten og er sikre på, at vi kan tilbyde fodbold i toppen af rækken," udtaler Anton Holch Leth til Vores Silkeborg.

Af ren og skær taktisk finpudsning har cheftræner Leth haft fokus på visse aspekter af spillet, der kan føre dem til oprykning. 

"Vi har meget fokus på vores spil med bolden. Sidste sæson var vores defensiv rigtig godt og egentlig også vores offensiv. Men vi mener stadig, vi kan bygge på vores offensive spil. Blandt andet kombinationsspillet og indlægsspillet. Vi har gode tekniske færdigheder, og hvis vi kan skrue helt op for tempoet og kvaliteten, så kan vi straffe mange hold. Derudover vores form. Vi har trænet hårdt og fortsætter med dette."

Holdet har frem mod den nye sæson endda haft to nyankomster i form af to spillere, der vender tilbage til klubben.

"Vi har fået Jonathan Gammelvind tilbage fra USA og Aleksandar Sojic tilbage. To spillere som kan byde på noget godt offensivt spil og hæve kvaliteten."

Kilde: Anton Holch Leth