Calico King + Caveman Instincts

Kilde: HverdagsLive
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk

Pga. Covid-19-situationen skal billetter reserveres på forhånd. Skriv en besked til HverdagsLives Facebook med antal billetter og navn samt telefonnummer. Billetterne betales i døren.

KL. 20:00
Caveman Instincts

Opvokset i Florida i 1970’erne, men er kendt i Silkeborg som den lokale instrumentmager og spillemand. Han spiller gerne et par roots numre og dertil kommer lidt af sine egne folk/rock inspirerede sange med backing af Silkeborgs dygtige musikere!

Links: https://www.reverbnation.com/bobthompson2

KL. 21:00
Calico King er produktet af to brødre, en enkelt farmand, en enkelt bedstefar og Frede. Tilsammen giver det en country-inspireret dagdriver rock for hele familien - om det er den sørgmodige teenager, der sidder eksistentielt fortvivlet i sit mørklagte kammer, farmand der har fået en whiskey eller to for meget på kontoret eller mor, der er kommet til at blande vin med sin Kodein, så har Calico King en sang til enhver lejlighed

Det er svært at sætte ord på sit eget band uden at lyde sådan lidt… I ved. Det korte af de lange er, at Calico King spiller sin egen form for ærlig rockmusik, hvor det grundlæggende handler om numrene. Vi tør godt være lidt catchy og lidt flotte i melodien. Vi tør også det grimme og usmagelige. Når alt kommer til alt, så er Calico King nok bedst hørt og ikke læst.

Vi følger selvfølgelig regeringen- og Rampelys' anvisninger om afstand og afspritning ift. coronasituationen

ENTRÉ: 50,-
Studerende: 25,-

Dato: Torsdag den 15. oktober 2020
Tidspunkt: Kl. 19.00
Adresse: Rampelys, Bindslevs Plads, 8600 Silkeborg

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler