Drømmer du om at ro kajak?

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Du har nu mulighed for at deltage i Kajak Sommerskole 2021, hvor du både vil komme til at lære at ro kajak og afprøve forskellige kajaktyper, samtidig med, at du deltager i et socialt fællesskab, hvor interessen deles og der er mulighed for at pjaske med vand. 

På Kajak Sommerskole 2021 vil der blive roet to gange om dagen, hvor der spises en fælles frokost i kajakklubben i mellemtiden. 

Sommerskolen er for alle 11-13-årige, også jer som er nybegyndere og jer, der slet ikke har erfaring. Det eneste krav er, at du kan svømme.

Du skal selv medbringe 2-3 sæt trænings/gymnastik/løbe-tøj hver dag, da tøjet vil blive vådt, når du begiver dig ud på vandet. Derudover bliver alle ror iført udleveret redningsvest. Der er efterfølgende mulighed for omklædning og et varmt bad i kajakklubben.

Der er i alt 20 pladser, og disse gives efter først til mølle-princippet. Der skal dog være minimum 10 tilmeldte før holdet vil blive oprettet.

Du kan tilmelde dig ved at klikke ind på Silkeborg kajakklubs hjemmeside. Herinde skal du under 'LÆR AT RO KAJAK' klikke på punktet tilmelding interesselister, springe over teksten og nederst klikke på tilmeldingsformularen.

Denne formular skal udfyldes, hvorefter du skal klikke dig videre til betaling.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler