Endnu en sejr til U16-pigerne fra FC Silkeborg

Profilbillede
dato

FC Silkeborg's U16-Piger har, efter deres første to kampe, gjort fuldt hus med to sejre. Lørdag middag havde de nemlig besøg af IF Lyseng, som ikke kunne dæmme op for FC Silkeborg, selvom hjemmeholdet havde en off-day.

Pigerne fra FC Silkeborg fik aldrig helt styr på deres pasningsspil og positionsspil, hvor det ofte endte med langskudsforsøg, der manglede skarphed. Især første halvleg var cheftræner, Pia Gram, ikke tilfreds med:

"Dårlig indsats fra hele holdet, hvor vi skulle lede efter kampviljen. Men en opsang i pausen gjorde, at vi fik vendt det dårlige spil til en sejr"

Klassemål og glad jubel som højdepunkt
Tilskuerne fik ikke den spillemæssige "hurra-oplevelse", men der var lyspunkter at finde. Annika Laugesen scorede, efter 52 minutter, sit første mål for FC Silkeborg, hvilket vækkede en stor begejstring hos målscoren.

Cirka ti minutter senere, ville Olivia Brendstrup-Brix også være med, da hun kanonerede bolden op i trekanten, til slutresultatet 3-1.

Kampens resultat: FC Silkeborg (U16-Piger) - IF Lyseng 3-1

Kilde: Pia Gram - cheftræner