Erik Veje Rasmussen bliver assistenttræner for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold

Foto: Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.
dato

For kort tid siden blev Simon Sørensen udpeget som ny cheftræner for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Han har nu valgt sin assistenttræner, og valget er faldet på Erik Veje Rasmussen.

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold har et mål om at nå nye højder i de kommende sæsoner.

Med Erik Veje Rasmussen ombord som assistenttræner styrkes den ambition. Hans erfaring og innovative tilgang vil bidrage til klubbens langsigtede vision om at være en af de førende klubber i den danske liga og opnå succes både nationalt og internationalt.

En grundig proces
”Vi har haft en god og grundig proces med at finde en assistent med afsæt i mine behov, klubbens ambitioner og selvfølgelig i forhold til truppen,” fortæller Simon Sørensen.

”Igennem vores snakke har jeg kunnet se flere spændende retninger, vi kunne gå i. Men i sidste ende var Eriks kompetencer og menneskelige egenskaber det match, som jeg tror, er det bedste for truppen, klubben og mig selv,” siger cheftræneren.

”Erik har en baggrund og indsigt, som er anderledes og spændende – og fremfor alt på et ekstremt højt niveau – som jeg er glad for, at vi får med omkring holdet,” siger han.

Nye roller
Simon Sørensen og Erik Veje Rasmussen har tidligere siddet ved siden af hinanden på trænerbænken for Århus Håndbold, hvor Erik Veje Rasmussen var cheftræner, mens Simon Sørensen var assistenttræner.

”Jeg ser frem til at arbejde med Erik igen og få hans kompetencer ved min side. Sidst vi arbejdede sammen i Aarhus, snakkede vi om for sjov, at vi skulle bytte roller der, og nu bliver det så til virkelighed i Bjerringbro-Silkeborg,” siger Simon Sørensen og fortsætter:

”På baggrund af vores tidligere samarbejde har jeg et godt billede af, hvor truppen og jeg kan drage fordel af Eriks kompetencer.”

Ifølge Simon Sørensen er han og Erik Veje Rasmussen på mange måder forskellige, men de har en stor gensidig respekt for hinanden, og de er bevidste om, at de kan udnytte det til at se tingene fra forskellige vinkler og få mest muligt ud af holdets store potentiale.

Tilbage på trænerbænken
Efter en pause på tre år glæder Erik Veje Rasmussen sig rigtig meget til at være en del af projektet i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold:

”Jeg ser meget frem til at arbejde som assistenttræner sammen med Simon Sørensen, som jeg havde et meget berigende samarbejde med i Århus Håndbold. Simon og jeg arbejder utroligt godt sammen på alle planer, og jeg foreslog faktisk for år tilbage, at vi en dag skulle genoplive vores samarbejde i den omvendte funktion.”

”Jeg glæder mig også meget til igen at være en del af et projekt, hvor det ypperligste resultat ikke er at komme i slutspillet, men at vinde medaljer af forskellig karakter. Det hold, vi står med i næste sæson, har et enormt potentiale, som vi alle skal hjælpe med til at få forløst,” siger Erik Veje Rasmussen og slutter:

”Nogle vil nok spørge sig selv, om jeg vil kunne indtage en underordnet rolle som assistent på et håndboldhold. Intet vil falde mig lettere. Jeg vil nyde at have tid til at ’nørde’ med enkeltspillere og hjælpe med omkring de processer, som skal skabe et slagkraftigt hold i toppen af ligaen.”

En varm velkomst
Ligesom klubbens fans og sponsorer har taget godt imod nyheden om, at Simon Sørensen skal sidde i cheftrænerstolen de kommende sæsoner, så håber klubben også, at fans, sponsorer og andre omkring holdet vil tage godt imod Erik Veje Rasmussen, når den nye sæson fløjtes i gang efter sommerpausen.

Erik Veje Rasmussen tiltræder i første omgang på en et-årig aftale.

Kilde: Bjerringbro-Silkeborg Håndbold
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.