Esther Sax imponerede i ny FC Silkeborg-sejr

FC Silkeborgs kommende Jyllandsserie-kvinder (Foto: Mads Hamann)
Profilbillede

Fredagens møde mellem FC Silkeborg og VSK Aarhus på Buskelundskolen bød på en 4-1-sejr til hjemmeholdet, efter en utrolig kamp.

Mads Hamann, der er træner i FC Silkeborg, kommer med sin umiddelbare reaktion på fredagens kamp, der vækker begejstring.

“En hel vild kamp, som blev spillet i utrolig højt tempo af begge hold. Et skønt resultat at tage med sig mod puljens nr. 2, som bestemt også havde sine målchancer i kampen. En rar følelse at vinde over puljens sværeste modstander, selvom oprykningen allerede var i hus."

FC Silkeborg-mandskabet havde momenter, der især begejstrer træneren:

“Vi spillede hinanden rigtig gode i dag, og turde have kontrol over bolden i længere perioder. Hele holdet gav sig 100% i alle dueller, og så blev vi bare ved med at løbe solen sort til sidste fløjt.”

Men især en enkelt spiller gjorde sig ekstra bemærket, og kunne derfor indkassere titlen som kampens spiller, samt et gavekort til Napoli Pizza.

“Kampens spiller blev Esther Sax, som efter kampen modtog et gavekort fra Napoli Pizza i Silkeborg. Esther spillede hele kampen i midterforsvaret, hvor hun leverede en pokkers masse vigtige tacklinger og besad en masse ro og overskud i sit spul med bolden.”

Med hjemmesejren i hus kan FC Silkeborg nu se frem til, at de i den kommende runde møder Pen15 Reunited på Buskelundskolen mandag den 6. juni klokken 16:00.

Kampens resultat: 4-1 til FC Silkeborg
Række: Kvinder Serie 1 - Forår 2022

Mål
6'1-0Pia Gram (assist Ditte Jokumsen)
41'2-0Camilla Overgaard (assist Mia Sandersen)
54'3-0Annesofie Brunse-Ottesen
57'4-0Camilla Overgaard (assist Ditte Jokumsen)
71'4-1Ukendt spiller

Billeder fra kampen


Kampens spiller Esther Sax (Foto: Mads Hamann)

Kilde: Træner Mads Hamann, FC Silkeborg - Kvinder Serie 1 - Forår 2022