Fælles opstart i FC Silkeborg

Profilbillede

D. 5. februar kl. 11:00 i Sportscenter Buskelund har FC Silkeborgs senior-afdeling fælles opstart for deres kvinde- og herreseriehold.

FC Silkeborg afholder en fodboldturnering for at få gang i bentøjet, men også for at få hilst på alle gamle og nye ansigter i klubben. Der er mulighed for at klæde om både før og efter. Herefter samles vi i Cafe Levehusene - her vil der blive fortalt om de nye tiltag og de mange frivillige kræfter i klubben.

Alle er velkomne, og FC Silkeborg tager med glæde imod nye fodboldspillere, som vil deltage i fællesskabet. I FC Silkeborg kan de tilbyde følgende hold:

Kvinder Serie 1
Kvinder Serie 2
Herrer Serie 3
Herrer Serie 4

Tidsplanen for opstartsdagen er som følger:
-10:30: Omklædning
-11:00: Fælles fodboldturnering
-12:30: Omklædning
-13:00: Briefing i Cafe Levehusene i Buskelund.

Til briefingen efter fodboldturneringen vil der blive præsenteret de forskellige aktører i klubben. Det er også her en række nye tiltag for seniorafdelingen vil blive præsenteret, som der er blevet arbejdet på henover efteråret 2021. 

Man kan tilmelde sig via FC Silkeborgs Facebook-begivenhed. Begivenheden er gratis for alle deltagere.

"Vi forventer en stor portion glæde både på og uden for banerne. Vi glæder os til at få gang i fodboldsæsonen, men også til at fortsætte med de mange dejlige arrangementer, som klubben har i støbeskeen for foråret." udtaler FC Silkeborgs senioransvarlige, Chris Rosenkrantz Winther Larsen.

Kilde: Chris Rosenkrantz Winther Larsen - Senioransvarlig