FC Silkeborg-boss: "Vi spiller sæsonens bedste kamp"

FC Silkeborg Serie 3 (Foto: Emil Fevre)
Profilbillede

Lørdag kl. 10:30 var scenen sat ved Hvinningdal Skole, da FC Silkeborgs Serie 3-herrer sendte Resenbro UIF hjem med et 4-1-nederlag.

Derfor var det også en glad og tilfreds FC Silkeborg-cheftræner, der udtalte sig til VORES Silkeborg efter kampen.

“Jeg er super glad og tilfreds. Vi spiller sæsonens bedste kamp, og er klart fortjente vindere.” fortæller Emil Fevre, og uddyber, hvad der lykkes.

“Vores intensitet var tilbage igen. Vi sad tæt i alle dueller og gav dem aldrig ro. Samtidig så var vi fænomenale på bolden, hvor vi virkelig viste hvor dygtige vi kan være i det hurtige pasningsspil.”

I sæsonens bedste kamp er der alligevel nogen, der præsterede ekstra iøjnefaldende, ifølge Emil Fevre.

“Holdet var i fokus før kampen og det levede vi op til. Alle spillede en super kamp, men hvis der skal fremhæves nogle stykker, så må det være Simon Morsing på den defensive midtbane, som vandt enormt mange bolde og gav os god stabilitet defensivt."

"Offensivt så var Casper Povlsen i hopla og med lidt mere skarphed foran målet, så er det vidst ikke en overdrivelse at sige, at han snildt kunne have scoret 4-5 mål. Kampens spiller gik til venstre back Nikolai Thomassen, som spillede en strålende kamp både defensivt og offensivt. Han var skarp på dødbolde og var impliceret i 3 af vores 4 mål.”

På torsdag den 26. maj skal FC Silkeborg møde Viborg Sdrm. IK. Kampen fløjtes i gang klokken 13:30 på Liseborgcentret.

Kampens resultat: 4-1 til FC Silkeborg
Række: Herrer Serie 3 - Forår 2022

Mål
24'1-0Selvmål
68'2-0Casper Povlsen
75'3-0Nikolai Thomassen
81'4-0Victor Sejersen
88'4-1Ukendt spiller

Kilde: Cheftræner Emil Fevre, FC Silkeborg - Herrer Serie 3 - Forår 2022