FC Silkeborg ligner en oprykker efter sikker sejr

FC Silkeborg Serie 3 Herrer (Foto: T. Winther Jørgensen)
Profilbillede

FC Silkeborg drog lørdag til Galten Stadion for at lægge afstand til netop Galten FS, der huserede på andenpladsen under dem. FC Silkeborg-herrerne kæmpede en brag kamp og kunne til sidst rejse hjem med en 1-5-sejr.

“Det var sæsonens kamp. Vi mødte vores direkte konkurrent om førstepladsen, der før kampen kun var tre point bag os. Det gav et ekstra fokus på kampen, og omgivelserne lugtede også af topkamp på et rigtig flot Galten Stadion," fortæller Tobias Winther Jørgensen.

Regnen havde givet den gas i timerne op til kampen, så banen blev tung og mudret. Der var altså lagt op til en kamp med mange fysiske dueller. 

Kampen var utroligt betydningsfuld, og holdene skulle først se hinanden lidt an. Men pludseligt så FC Silkeborg sit snit til at gå til angreb:

"Det var en meget rolig start på kampen, da begge hold lige skulle se hinanden an, men det kom der en åbning på lidt over halvvejs i første halvleg, hvor det første mål blev scoret og endnu et mål lige inden pausen gav stillingen 0-2 til os."

"Anden halvleg bød på flere mål, vi fik åbnet op for vores offensive omstillinger og Galten FS løb tør for energi, hvilket gav os to hurtige mål i midten af halvlegen, hvor der i slutminutterne kom et Galten mål også lukkede Mohammad kampen med det sidste mål til resultatet 1-5.”

Hvad var det der fungerede så godt for jer?

“Vi var tændte, der var kun tre point i kikkerten og det viste vi hele kampen igennem. Nu har vi tre kampe tilbage og vi mangler kun tre point før officielt kan kalde os oprykkere til næste sæson.”

Tobias Winther Jørgensen var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr, men særligt én sjov episode står klart. William Lynge laver nemlig en klokkeklar bommet i kampens løb.

“Jeg vil gerne fremhæve holdet for den stærke indsats, der blev kæmpet for resultatet hele vejen rundt. Men hvis jeg skal fremhæve en spiller, så bliver det William Lynge, der løber ind på banen i tro om han er blevet indskiftet, uden han var blevet indskiftet. Det kostede et gult kort til holdet, og han får lov at tage øl med til næste kamp for den kæmpe bommert.”

Lørdag den 15. oktober skal FC Silkeborg møde Resenbro UIF, der ligger til nedrykning. Her kan FC Silkeborg sikre sig endegyldig oprykning til Serie 2. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 ved Hvinningdal Skole.

Kampens resultat: 1-5 til FC Silkeborg
Række: Herrer Serie 3 - Efterår 2022

Mål
29'0-1Marcus Togsverd
45'0-2Christian Bundgaard Thomassen
67'0-3Casper Povlsen
71'0-4Casper Povlsen
87'1-4Ukendt Spiller
88'1-5Mohammad El-Saedi

Kilde: Cheftræner Tobias Winther Jørgensen, FC Silkeborg - Herrer Serie 3 - Efterår 2022