FC Silkeborg-piger kom tilbage på sporet da de hentede point: “Pigerne var tydeligt klar til at gå i krig“

Foto: Privat. FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder
Profilbillede

Buskelundskolen lagde græs til torsdagens opgør, da mandskabet fra FC Silkeborg mødte AaBK/Løjt/Rødekro i en sand styrkeprøve på hjemmebane.

Det lykkedes for FC Silkeborg at banke et enkelt mål i kassen, men alligevel måtte de desværre nøjes med det ene point. Træner Mads Hamann forklarer:

“En rigtig god kamp over hele linjen. Alle pigerne var tydeligt klar til at gå i krig fra starten af kampen. Netop denne indstilling og attitude er jeg sikker på, var med til at præge hele kampens forløb. Pigerne var opsatte på at gøre det bedre end sidste kamp mod AaBK, hvor det endte med et nederlag på 8-0.”

Kampen viste både gode og dårlige takter på dagen, hvilket giver plads til forbedringer ifølge Mads:

“Til næste gang skal vi blive endnu bedre til at hjælpe hinanden i fremdriften af bolden ved kontraangreb. Vi skal derudover også blive endnu bedre til at få lukket ned inde på den centrale midtbane.”

Det uafgjorte resultat betyder, at FC Silkeborg noterer ét enkelt point på kontoen. Fra kampen fremhæver Hamann særligt én spiller:

“Kampens spiller blev Lærke Korsgaard Christensen, som både scorede målet til 1-1 og havde et langskudsdrøn på overliggeren. Lærke spillede det meste af kampen, og fik vist sig godt frem med sin hurtighed og kraft i støvlerne. Lærke modtog efter kampen præmier fra vores kampens spiller sponsorere: Napoli Pizza, McDonald’s Silkeborg og Rabalderbar.”

FC Silkeborg-spiller, Sofia Lorentzen, giver også sin reaktion på kampen:

“Jeg synes da, det var en spændende og hård kamp. Begge hold havde chancer på mål, så det var en ret lige kamp. Kampen ender som vi håbede på, og vi fik et point med.”

FC Silkeborg spiller igen på søndag den 21. maj, hvor de møder Silkeborg IF Q på Buskelundskolen med kickoff klokken 13:30.

Kampens resultat: 1-1
Række: Jyllandsserien Kvinder

Mål
28'0-1Trine Jensen
75'1-1Lærke Korsgaard Christensen

Kampens spiller - og enlige målscorer for FC Silkeborg - Lærke Korsgaard Christensen (Foto: Privat)

Kilde: Træner Mads Hamann, FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder