FC Silkeborg render ind i frustrende nederlag på Riisvangen

Foto: FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder.
Profilbillede
dato

Tirsdag skulle FC Silkeborg møde Aarhus Fremad på udebane. Desværre måtte pigerne erkende deres sjette nederlag i seks kampe, da de måtte rejse hjem fra Riisvangen Stadion med et 3-2-nederlag.

Dette var naturligvis til stor ærgrelse og frustration for FC Silkeborg-træner, Mads Hamann:

“Endnu et utrolig ærgerligt nederlag. Vi bygger stille og rolig på vores spil, men mangler simpelthen skarpheden og samspillet som hold, til at tippe resultaterne vores vej. I dag spiller vi en fin kamp, hvor vi flot kommer tilbage efter at have være bagud to gange. Desværre ender vi med at lukke et suverænt langskudsmål ind, som afgøre kampen. Det er frustrerende.”

Hvad skal I forbedre til næste gang?

“Vi skal være mere kyniske og så skal vi turde spille vores spil noget mere. Vi skal kunne sætte flere afleveringer sammen, så vi ikke skal jagte bolden konstant. Der skal stadig arbejdes en smule på energiniveauet og formen.”

Spillemæssigt er det tydeligt at holdets har udviklet sig i den rigtige retning, og Mads Hamann kunne derfor rose flere af sine spillere: 

“Der var flere spillere i dag, som gjorde det rigtig godt. Især Katrine, Amalie og Caroline fik fortjent en mase stemmer i konkurrencen som kampens spiller. Derudover stod Sumaya en rigtig flot kamp, mens Line Hansen gav den gas i midterforsvaret for første gang i JS..”

“Kampens spiller blev Caroline Aagaard Lassen, som spillede et brag af en kamp på backen. Caroline var utrolig skarp i sine presløb fremad i banen, og formåede flere gang at sætte spille op fra sin position.”

FC Silkeborg-spiller, Katrine Viktor Andreassen, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi er virkelig steppet op som hold i løbet af de sidste par kampe og vi er blevet meget bedre i nærduellerne især. Alle giver sig 100% og det er fedt at være en del af. Vi mangler at kunne holde hovedet koldt i de situationer hvor kampene bliver tætte og turde spille vores eget spil. Og det skal vi blive skarpe til!”

“Men vi lærer fra kamp til kamp og bliver ved med at klø på. Og jeg glæder mig til at få flere kampe i benene med dette hold.”

På søndag den 17. september møder FC Silkeborg IFSK. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Hasle Skole.

Kampens resultat: 3-2 til Aarhus Fremad
Række: Jyllandsserien Kvinder

Mål
43'1-0
48'1-1Josephine Kildegaard (assist Nana Sørensen)
57'2-1
61'2-2Katrine Viktor Andreassen
87'3-2
Billeder fra kampen

Kilde: Træner Mads Hamann, FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder