FC Silkeborg runder sæsonen af med sikker sejr

FC Silkeborg Serie 3 Herrer (Foto: Emil Fevre)
Profilbillede

Lørdag kl. 13:30 var scenen sat på Hvinningdal Skole, da FC Silkeborgs Serie 3-herrer sendte Bjerringbro IF hjem med et 3-0-nederlag.

Selvom der ikke var det store på spil, så vakte sejren begejstring hos FC Silkeborgs cheftræner, Emil Fevre, der udtalte sig til VORES Silkeborg efter kampen.

“Vi havde ikke noget at spille for, da vi var sikret 3. pladsen, inden kampens opgør, og derfor trak vi lod om pladserne til dagens kamp. Dette fik placeret de fleste spillere på lidt anderledes positioner, men trods det, så var der flere som blomstrede i lidt uvante omgivelser. Vi vinder kampen 3-0 og det var en fin måde at slutte sæsonen af på,” fortæller Emil Fevre, og uddyber, hvad der lykkes.

“Selvom der var lagt op til sjov og hygge i form at lodtrækning om positionerne, så gik vi ind til kampen med en mentalitet om at gøre vores bedste og vinde kampen.”

Flere spillere blomstrede i kampen og leverede pænt, men der var alligevel to der præsterede ekstra iøjnefaldende, ifølge Emil.

“Mathias Feder har endnu engang meldt sit karrierestop, og med to mål var dette en perfekt afslutning. Om det så ender med et stop må fremtiden vise."

"Kampens spiller gik til Victor Sejersen, der i dagens kamp viste at han sagtens kan mestre en position i midterforsvaret. Han var duelstærk og rigtig god i sin boldomgang. Samtidig så viste han gode lederevner, hvor han med autoritet fik dirigeret rundt med holdkammeraterne, hvilket også kastede et clean sheet af sig.”

Kampens resultat: 3-0 til FC Silkeborg
Række: Herrer Serie 3 - Forår 2022

Billeder fra kampen


Kaptajnen drikker Breezer (Foto: Emil Fevre)

Kilde: Cheftræner Emil Fevre, FC Silkeborg - Herrer Serie 3 - Forår 2022
Flere artikler