FC Silkeborg Serie 1: Jerndefensiv gav andenplads

Foto: Jesper Lassen. FC Silkeborg Serie 1
Profilbillede

Inden sæsonen havde træner, Mads Hamann, store forventninger til sit FC Silkeborg-hold. Men der skulle altså sættes en prop i defensivt.

Således udtaler Mads Hamann, da han bliver spurgt ind til sæsonens forventninger:

"Vores målsætning, til efterårssæsonen 2021, var at spille med i toppen af vores pulje, ligegyldigt hvem vi kom i hold med. Et af delmålene for at opnå dette var, at vi skulle lukke bedre ned for modstandernes angreb, så vi ikke lukket for mange mål ind."

Og nu da sæsonen er forbi, er det en yderst tilfreds træner, der ser tilbage på hvordan den forløb sig;

"En flot, godkendt sæson. To tabte kampe ud af ti spillede, og så endda kun til puljens vinderhold. Vores Serie 1-hold fik en andenplads i sin pulje, og Serie 2-holdet formåede at være med i kampen om top-3 helt til sidste spillerunde. Derudover har vi modtaget en håndfuld nye spillere, som har kunne give et frisk pust til begge hold."

En jerndefensiv uden lige
Dét der især fornøjede var, at han kunne se sit hold indfri de forventinger han havde for sæsonen:

Sæsonens højdepunkt er, at vi formår at lukke så få mål ind. Når vi ser bort fra de to kampe mod puljens vinderhold, så lukkede vi kun tre mål ind i de resterende otte kampe, hvilken er en suveræn præstation i sig selv. Derudover formår endnu flere piger til at blive farlige foran målet, så vi ikke blev afhængige af en enkelt målscorer."

Men disse aspekter er ikke den eneste positive historie fra FC Silkeborg. De har nemlig også kåret Sæsonens spiller på både deres Serie 1 og Serie 2-hold. Sæsonens spiller dækkede over både de bedste præstationer på banen, men også bedste holdkammerat, humør mm.

Sæsonens spiller for Serie 1: Camilla Overgaard
Sæsonens spiller for Serie 2: Ida Nielsen

Når man har haft så flot en sæson, som de to FC Silkeborg-hold har haft, så er det klart at man ser frem til den kommende sæson. Træner, Mads Hamann, er ganske tydelig omkring hvad pigerne kommer til at tage med sig videre til næste sæson:

"Vi tager figtherindstillingen med videre til næste sæson. Selvom der har været svære kampe, har pigerne holdt hovedet koldt, humøret høj og knoklet en hvis legemsdel ud af bukserne."

Han fortsætter:

"Vi tager også det med, at vi i løbet af en sæson har formået at spille en god håndfuld nye spillere ind på holdene, selvom de er kommet løbende. Det kræver en god indstiling til at dyrke holdsport."

Her hos VORES Silkeborg har vi været ekstra glade for vores samarbejde med FC Silkeborg, som vi også har valgt at sponsorere. Det er en utroligt ambitiøs klub, og vi er glade for at være en del af rejsen. Derfor glæder vi os også utroligt meget til næste sæson, hvor vi håber på endnu større resultater fra pigerne!


Foto: Mads Hamann // VORES Silkeborg er repræsenteret på FC Silkeborgs tøj

Læs mere fra FC Silkeborgs forgangne sæson:
FC Silkeborg storsejrede efter helhjertet indsats
FC Silkeborg Serie 1-Kvinder tabte til tophold
FC Silkeborg Serie 1-Damer sikrer sig andenplads med sejr
FC Silkeborg måtte nøjes med uafgjort

Kilde: Mads Hamann