FC Silkeborg smed sejren mod kampens slutning: “Vi burde have vundet”

Kampens spiller, Klara Munk (Foto: Privat)
Profilbillede

Foulum IF og FC Silkeborg leverede en spændende kamp på Ørum Stadion i Tjele, hvor ingen af holdene kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret. Kampen endte 4-4, efter at Foulum IF formåede at score to mål på dødbolde i kampens sidste minutter.

Træner for FC Silkeborg, Flemming Glerup, var skuffet over resultatet og mente, at hans hold burde have vundet kampen. Holdet førte med 4-2 indtil de sidste ti minutter af kampen, hvor Foulum IF fik scoret to mål på dødbolde.

“En tæt kamp, som vi dog burde have vundet. Men så scorede Foulum på to dødbolde. Først et dommedagshug på frispark langt udefra og bagefter på et hjørnespark, der ramte en spiller i ryggen og gik ind. Svært at gardere sig imod situationer som disse, men vi burde have lukket kampen inden da.”

Glerup fremhævede dog også nogle af hans spillere, heriblandt Julie Lorentzen og Lærke Offersen, som gjorde en forskel for holdets offensiv i anden halvleg. Klara Munk blev kåret til kampens spiller efter en solid præstation på den centrale midtbane.

Træneren var også tilfreds med holdets offensive spil i anden halvleg, men mente, at holdet manglede kynisme i afslutningerne.

“Vores offensiv i anden halvleg fungerede godt. Vi spillede os frem til mange gunstige afslutningssituationer og fik scoret tre mål. Vi manglede dog stadig den sidste kynisme i afslutningerne, for vores overtag burde have udløst endnu flere scoringer.”

FC Silkeborg skal derfor arbejde på at forbedre deres kynisme foran mål, inden de går ind til deres næste kamp.

På søndag den 4. juni skal FC Silkeborg møde Mariehøj Kammeraterne. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Vestjyllands Forsikrings Stadion.

Kampens resultat: 4-4 til FC Silkeborg
Række: Kvinder Serie 2

Kilde: Træner Flemming Glerup, FC Silkeborg - Kvinder Serie 2