FC Silkeborg træner efter sejr: "Intet var givet på forhånd"

Foto: Cheftræner Emil Fevre.
Profilbillede

Lørdagens møde mellem FC Silkeborg og Silkeborg B på Buskelund Kunstgræsbane bød på en 3-2-sejr til hjemmeholdet.
Lørdag ventede der FC Silkeborg et vaskeægte lokalopgør, da Silkeborg B kom på besøg. Det blev en tæt affære, hvor hjemmeholdet snævert nedkæmpede gæsterne fra lokalområdet. Cheftræner Fevres umiddelbare reaktion på lørdagens kamp er.

“Jeg er super tilfreds. Vi vidste, der ventede en svær kamp, hvor intet var givet på forhånd. Så rigtig fedt at komme godt fra start med 3 point.”

FC Silkeborg-mandskabet havde momenter, der især begejstrer cheftræneren:

“Vi skulle desværre bagud 1-0 efter en opspilsfejl, før vi for alvor tog fat i kampen og fik den over på vores præmisser. Men herefter så vi os ikke tilbage og dominerede kampen. Vi fik skabt en masse chancer og stod rigtig godt på banen.”

Derudover fremhæver Fevre især:

“Victor Sejersen lavede to rigtig flotte oplæg til mål og var selv et par centimeter fra selv at komme på tavlen, desværre afvist af træværket.
Mikkel Dollerup fightede og løb som en vanvittig på den centrale midtbane. Med alle hans bolderobringer kan det være, vi skal til at kalde ham 'Den Danske Kanté'. Kampens spiller gik til Marcus Togsverd, som var med til at styre kampen fra den defensive midtbane, og derudover noget uvant var kommet med frem i en omstilling i slutningen af kampen, hvor han med en enorm præcision lagde bolden helt op i hjørnet ude fra venstre side. Nogen vil mene, det var et dårligt indlæg, men det bliver vi nok ikke enige om.”

Med hjemmesejren i hus kan FC Silkeborg nu se frem til, at de i den kommende runde møder Resenbro UIF på Resenbro Skole søndag den 3. april klokken 16:00.

Kampens resultat: 3-2 til FC Silkeborg
Række: Herrer Serie 3 - Forår 2022

Kilde: Cheftræner Emil Fevre, FC Silkeborg - Herrer Serie 3 - Forår 2022