FC Silkeborg viste storspil og vandt med tenniscifre

Foto: FC Silkeborg
Profilbillede

FC Silkeborg drog til Lemming Stadion, da de skulle møde Lemming IF. Efter flot spil kunne FC Silkeborg-herrerne rejse hjem med en 1-6-sejr og de tre point.

FC Silkeborgs cheftræner, Tobias Winther Jørgensen, var glad for sejren og 

- Vi mødte Lemming IF, hvor vi vandt den første kamp 4-0 hjemme. Vi var ikke i tvivl om Lemming var klar på revanche, men vi formået at sætte os på kampen fra start til slut. Vi har vist os utrolige stærke i omstillinger hele sæsonen igennem, og det var også hvor vi ramte Lemming hårdest.

- Vi gik til pause med 3-1, hvor vi ærgrer os over vi ikke får dækket ordentligt op på et hjørne lige inden pausen. Vi får dog scoret yderligere tre mål i anden halvleg, hvor specielt målet til 5-1 er et vi husker, hvor rigtig mange spillere er involveret i et flot opspil.

Jørgensen kommer med sit besyv på, hvorfor FC Silkeborg endte med at trække sig sejrrigt ud af opgøret:

- Vores direkte spil fungerede rigtig godt. Vi har så meget fart på vores forreste spillere, som hele tiden er en trussel i vores offensive omstillinger. Vi står meget kompakt i vores defensiv, hvilket gjorde opgaven for vores målmand til en af de nemmere. Stor ros til både offensiven og defensiven.

Tobias var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr.

- Der er flere der kan fremhæves, men Mathias Gehrt laver tre assist og Oskar From laver to assist. De var begge to rigtig gode til at komme til baglinjen og det er sjældent at den sidste aflevering får den nødvendige ros. En meget stærk indsats af dem begge to på siderne.”

På mandag den 3. oktober skal FC Silkeborg møde Mariehøj Kammeraterne Silkeborg. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Hvinningdal Skole.

Kampens resultat: 1-6 til FC Silkeborg
Række: Herrer Serie 3 - Efterår 2022

Mål
12'0-1Casper Lynge Povlsen
17'0-2Christian Bundgaard Thomassen
28'0-3Casper Lynge Povlsen
45'1-3Ukendt
52'1-4William Lynge
65'1-5Christian Bundgaard Thomassen
77'1-6Marcus Togsverd

Kilde: Cheftræner Tobias Winther Jørgensen, FC Silkeborg - Herrer Serie 3 - Efterår 2022