Flot KFUM-comeback sikrede et enkelt point

Silkeborg KFUM JS Kvinder (Foto: Anders Christensen)
Profilbillede

Silkeborg KFUM skulle søndag forsøge at sikre point, da de var taget til Vildbjerg Sports- & Kulturcenter, hvor Vildbjerg SF ventede deres besøg. Men ingen af holdene trak sig sejrrigt ud af kampen, der endte 3-3.

Silkeborg KFUMs træner Anders Christensen, havde følgende at sige efter det uafgjorte resultat på udebane.

“Det skal aldrig være kedeligt når Silkeborg KFUM JS-kvinder spiller. Vi vidste, at det blev en hård fysisk kamp mod Vildbjerg, der altid går til den i dueller og tacklinger. Vildbjerg er et godt hold med store individuelle kvaliteter. Vi kommer lidt skævt ud til første halvleg, og Vildbjerg får scoret efter fire minutter. Vi kommer tilbage i kampen, men Vildbjerg scorer derefter to hurtige mål."

"Bagud 3 - 1 ser det sort ud, men vi tror på tingene og får stille og roligt kæmpet os tilbage. Vi går til halvleg nede 3 -2. I 2. halvleg er vi langt bedre med, og vi får da også prikket en enkelt i kassen i 67. minut, hvor et straffespark bliver sat sikkert ind til kampens resultat 3 - 3. Et flot comeback af pigerne fra KFUM.”

Anders lagde mærke til flere ting i kampens forløb fra sit hold og pointerede her, hvorfor kampen endte, som den gjorde.

“Vi skal være klar fra start næste gang mod et stærkt Vorup-hold, og ikke give dem plads. De kommer med enormt meget fart på kanterne, og vi skal være klar på deres lange bolde.”

Et uafgjort resultat behøver dog ikke kun at have negative elementer i sig, hvilket træner Christensen også holder fast i med de positive takter, der trods alt var at finde i holdets præstation.

“Vores højre back, Penille Kvist, spillede en stor kamp, og fik lukket mange af deres angreb ned. Samtidigt bidrog hun med flere offensive løb op i banen, som skabte problemer for modstanderen. Hun blev efterfølgende fortjent kåret til kampens spiller for KFUM.”

Silkeborg KFUM spiller igen torsdag den 26. maj, hvor de møder Vorup FB på Søholt Idrætspark med kickoff klokken 16:00.

Kampens resultat: 3-3
Række: Jyllandsserien Kvinder - Forår 2022

Mål
3'1-0Ukendt
25'1-1Camille Veibel Jensen
27'2-1Ukendt
29'3-1Ukendt
37'3-2Cecilie Kristensen
67'3-3Justine Stausbøl Christensen (Straffe)

Kilde: Træner Anders Christensen, Silkeborg KFUM - Jyllandsserien Kvinder - Forår 2022
Flere artikler