Grillen skal ikke glemmes bare fordi det er jul - lær mundvandsdrivende juleopskrifter til din grill.
Lær at tilberede julemaden på grillen til præcision, så du kan servere den lækreste flæskesteg og andesteg for hele familien.
På kurset lærer du alt om optænding, grillmetoder og temperaturregulering, så du ved præcist, hvordan tilberedningen skal håndteres, når juleaften oprinder, og grillen skal stå sin prøve. Mens stegene griller under låget, kaster vi os ud i at lære at grille lækkert tilbehør og snacks til julemiddagen.
Så du er ordentligt klædt på, når aftenen er omme, og klar til at fyre op for grillen juleaften.
Du lærer at:
Tænde op i grillen med grillstarter og briketter. Du lærer også at tænde gasgrillen og sikre den rette temperatur til de forskellige juleretter.
Grille på kul og gasgrill - samt anvende de gængse grillmetoder indirekte og direkte
Der vil blive brugt gængse tilbehør, så det optimale resultat opnås til julens lækkerier; så som rotisseri, stegholder, cedertræs planke iGrill-termometer, GBS® system m. m.
Grille den klassiske julemenu og inspiration til alternative juleretter
Menuen indeholder bl.a:
- Velkomst: Hvid glögg og spicy flæskesvær
- Snack: Varmrøget laks på planke med ’rævesauce dip’
- Hovedret: Flæskesteg med sprød svær og brunede kartofler
- Tilbehør: Salat af sprøde grønkålschips med vinaigrette
- Dessert: Røget camembert med rugbrødschips og pære- og abrikoskompot
Kurset inkluderer: Weber Forklæde, opskrifter og certifikat
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der er under 10 tilmeldte.
Dato: Mandag den 23. oktober 2020
Tidspunkt: Kl. 17.00
Pris: 848 kr
Adresse: Cook&Talk, A. Andersens Vej 24B, Silkeborg