Jysk fortsætter samarbejde med ligaklubben og øger støtten

Kilde: Redaktion
Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Jysk, der er hovedsponsor for Silkeborg-Voel øger deres støtte til ligaklubben - og fortsætter dermed også samarbejdet.

Parløbet mellem håndboldholdet Silkeborg-Voel og den ene af klubbens to hovedsponsorer vil som minimum fortsætte i de kommende sæsoner.

Det er onsdag, at ligaklubben har meddelt, at Jysk forlænger aftalen, og hertil også forøger værdien af virksomhedens sponsorat. Dette er til stor glæde for Voel-direktør Mikael Bak, der er i dialog med alle sponsorer.

Det er han, fordi ligaklubben har været i stand til at levere de aftalte ydelser i form af blandt andet VIP-billetter. Det er, som Mikael Bak understreger, utrolig vigtigt for klubben, at sponsorerne har forståelse for deres situation - og derfor er klar til at se fremad mod de kommende sæsoner, hvor det forhåbentligt igen bliver muligt at invitere tilskuer indenfor.

Hovedsponsoren Jysk er utrolig afgørende for klubben qua den situation, den står i, hvorfor Mikael Bak er rigtig glad for, at klubben nu kan spille med Jysk på trøjen indtil juni 2023.

Denne samme tilfredshed gør sig gældende for Jan Bøgh, administrerende direktør hos Jysk. Jysk vil gerne være en samarbejdspartner, man kan stole på - og vil hertil gerne sende et signal om, at de ønsker at sikre et solidt fundament for fremtidig sportslig succes.

Hvorvidt Silkeborg-Voels anden hovedsponsor, Wila, vil forlænge deres fremtidige samarbejde står endnu uvist.


Flere artikler