Kæmpe jubilæumsfest: Silkeborg 175 år og Danmarks Største Vejfest 5 år

Profilbillede
dato

Silkeborg har 175 års jubilæum i 2021, og det skal selvfølgelig markeres med en række fede arrangementer i løbet af året. Nu er det blevet tid til at fejre det, og Danmarks Største Vejfests 5 års jubilæum, med et brag af en jubilæumsfestival den 21. august, og en masse andre spændende events. 

Silkeborg Musik & Kultur Events har i samarbejde med en række foreninger og lokale erhvervsfolk, været i gang med at planlægge en række events, der skal være med til at sætte fokus på nogle af de ting, som optager byens borgere. Dette er både i et historisk perspektiv, nutiden, og samtidig også med et ønske om at involvere borgerne i, hvordan de gerne ser udviklingen af Silkeborg by fremadrettet skal se ud. Disse aktiviteter vil løbende blive offentliggjort her.

Derudover falder byen 175 års jubilæum sammen med 5 års jubilæet for Danmarks Største Vejfest, som er fra da Silkeborgmotorvejen blev indviet. Det har derfor været oplagt, at slå to fluer med et smæk. 

Sidst blev der festet på Cirkuspladsen under høj sol i september 2016 - og det var til byens største koncert nogensinde, hvor knap 20.000 festglade mennesker var samlet. Denne gang bliver festen tilrettelagt i en lidt mindre skala, hvor der foreløbigt vil blive sat maks 8.000 billetter til salg. Cirkuspladsen giver dog mulighed for at udvide, hvis forholdene ændrer sig.

Det ser dog heldigvis ud til, at vi er ved at få bugt med Coronaen, hvorfor det nok skal blive et brag af en fest uanset hvad. Hvis du ønsker at læse meget mere om arrangementet, købe billetter og finde anden praktisk information, kan du gøre det lige her.

Kilde: Redaktionen