Kvist var flyvende i Silkeborg KFUMs storsejr

Kampens spiller Pernille Kvist (Foto: K. Alizadeh)
Profilbillede

Torsdag kl. 19:30 var scenen sat på Søholt Idrætspark, da Silkeborg KFUM sendte Eastside Viborg hjem med et 7-0-nederlag.

Silkeborg KFUM-træner, Karwan Alizadeh, var særligt tilfreds med holdets 2. halvleg, da han udtalte sig til VORES Silkeborg efter kampen.

“Kampen var en tæt affære de første 30 minutter, da vi starter skidt ud. Men efter ændring af taktikken blev det hurtigt vendt om igen. Vi har nogle få chancer i starten, som vi ikke får udnyttet godt nok."

"I anden halvleg viste vi, hvilket hold vi er for tiden. Vi spiller i et højt tempo som modstanderen ikke kan følge med i og score derfor hele 7 mål.” fortæller Karwan Alizadeh og uddyber, hvad der lykkes.

“Det som fungerede rigtig godt var vores kombinationer og presspil, og at vi får fyldt feltet godt op hvor de stod i kø for hvem som skulle skyde på mål og kriger mentaliteten dem pigerne skal have kæmpe ros for.”

Selvom hele tre forskellige spillere brillerede med to mål hver, så var der én helt speciel spiller, der imponerede trænerteamet:

“Pernille Kvist som blev kampens spiller fuld fortjent skal have stor ros for alt det hun leverede. Hun gjorde hvad der passede hende, både i driblinger overblik, og hun løb fra alle der kom i nærheden af hende. Hun gjorde rigtig ondt på modstanderen, og vi som trænere er utrolig glade for at have en spiller af hendes kaliber på holdet,” afslutter Alizadeh.

Kampens resultat: 7-0 til Silkeborg KFUM
Række: Jyllandsserien Kvinder - Efterår 2022

Mål
28'1-0Ditte Østergaard
37'2-0Matilde Mikkelsen
53'3-0Tilde Riis Mikkelsen
56'4-0Matilde Mikkelsen
75'5-0Ditte Østergaard
82'6-0Dorte Lind
90'7-0Dorte Lind

Kilde: Træner Karwan Alizadeh, Silkeborg KFUM - Jyllandsserien Kvinder - Efterår 2022