Lokalt pokaldrama afgjort på sen scoring

Foto: FC Silkeborg Serie 1 Kvinder // Mads Hamann.
Profilbillede

Der var fodbold i luften på FC Silkeborgs hjemmebane Buskelundskolen, da Silkeborg KFUM kom på besøg i Gjensidige Kvindepokalen.

Desværre var hjemmebanefordelen ikke nok i dagens opgør - der sluttede 0-1 til Silkeborg KFUM. Træner Mads Hamann havde følgende at sige til kampen i kølvandet på dagens pointtab til Silkeborg KFUM.

“Aftenens kamp blev en utrolig spændende en af slagsen. Selvom det endte med et nederlag til FC Silkeborg, blev der leveret en pragtpræstation af pigerne, som dog også havde chancerne til at være løbet med sejren.”

Træner Hamann fremhæver følgende som værende udslagsgivende for dagens nederlag.

“For at få fuld udbytte af sådanne kampe, er vi nødt til at turde spille mere med bolden langs jorden. Det var tydeligt, at der var en nervøsitet over at skulle møde så god en modstander," 

"Vi skal gerne undgå at lukke mål ind på standartsituationer, som var tilfældet i dag efter 88 minutter spil. Dog var det et super flot hovedstødsmål fra KFUM’s Cecilie Kristensen, som ikke gav nogen chance til FC-målmanden for at redde den.” fortæller træner, Hamann, til VORES Silkeborg

Nederlag til trods var der ifølge Mads noget positivt at tage med fra dagens kamp.

“Kampens spiller blev Nikoline Strunge for en fremragende kamp i målet, hvor hun, de få gange Silkeborg KFUM kom frem til chancer, var sikkerhedden selv. Der er ikke nogle spillere på holdkortet efter denne kamp, som ikke fortjener at blive fremhævet. Det var en helhjertet holdindsats."

Kampens resultat: 0-1 til Silkeborg KFUM (JS/254)
Række: Gjensidige Kvindepokalen 2022/2023

Billeder fra kampen


Foto: Kampens spiller Nikoline Strunge // Mads Hamann

Kilde: Træner Mads Hamann, FC Silkeborg (S1/262) - Gjensidige Kvindepokalen 2022/2023
Flere artikler