Målfest og trænerscoringer i FC Silkeborgs storsejr

(Foto: Tobias W. Jørgensen)
Profilbillede

Lørdagens møde mellem FC Silkeborg og Fårvang IF ved Buskelundskolen bød på en 8-1-sejr til hjemmeholdet.

FC Silkeborgs cheftræner, Tobias Winther Jørgensen, kommer med sin beretning om lørdagens sejr:

- Vi skulle møde Fårvang IF, som har fået en meget hård velkomst i Serie 3, som endnu ikke havde formået at få point. Aftalen var derfor inden kampen, at vi ikke skulle undervurdere Fårvang IF, men vi skulle holde fokus på os selv.

- Første halvleg var for os en der skal i glemmebogen, vi får ikke taget ordentlig fat i kampen og kommer faktisk bagud 0-1 og Fårvang kunne faktisk godt have scoret yderligere, men gode redninger på stregen holder Fårvang på det ene mål. Villads får scoret til 1-1 og kort efter gør Christian det til 2-1 hvilket er stillingen til halvleg. 

Tobias Winther Jørgensen fortsætter sin beretning, hvor han blandt andet har store roser til sig selv for en taktisk genistreg:

- 2. halvleg er et andet udtryk fra vores side, vi stepper op og på samme tid begynder Fårvang at se trætte ud. "MO" stempler for alvor ind i kampen og slukker håbet for Fårvang med to kasser.

- Christian scorer efter 83 minutter til 5-1, hvor jeg som træner laver en taktisk ændring og skifter mig selv ind på toppen. Jeg kan noterer mig selv for to mål og hjælper "MO" med at fuldende sit hattrick, som giver slutresultatet 8-1, lyder det kækt fra den spillende cheftræner.

FC Silkeborg-mandskabet havde momenter, der især begejstrer cheftræneren:

- Da vi fik spillet igang i 2. halvleg, så kunne man godt se vi er tophold og Fårvang er bundhold. Men skarpheden i den sidste periode af kampen var en fornøjelse, og det håber jeg vi ser mere af i de sidste kampe.

Derudover fremhæver Winther Jørgensen især:

- "MO" han laver hattrick, så han er den oplagte at nævne. Det er godt for MO, at han får sat sig selv i positioner, hvor han selv kan lave målene. Så kan jeg hurtigt fremhæve mig selv, med et stærkt indhop de sidste 10 minutter, hvor jeg laver to mål, der viser jeg spillerne hvordan skarphed foran målet ser ud.

Med hjemmesejren i hus kan FC Silkeborg nu se frem til, at de i den kommende runde møder Lemming IF på Lemming Stadion lørdag den 24. september klokken 13:30.

Kampens resultat: 8-1 til FC Silkeborg
Række: Herrer Serie 3 - Efterår 2022

Mål
17'0-1Sebastian Mondrup Andersen
27'1-1Villads Seier Ditlev
32'2-1Christian Bundgaard Thomassen
67'3-1Mohammad El-Saedi
70'4-1Mohammad El-Saedi
83'5-1Christian Bundgaard Thomassen
85'6-1Tobias Winther Jørgensen
87'7-1Tobias Winther Jørgensen
89'8-1Mohammad El-Saedi
Kilde: Cheftræner Tobias Winther Jørgensen, FC Silkeborg - Herrer Serie 3 - Efterår 2022
Flere artikler