Malthe Borlund Bonde stiller op for Konservative til KV21

Malthe Borlund Bonde stiller op for Konservative til KV21
Profilbillede

Blå Bog

25-årige Malthe Borlund Bonde stiller op for Konservative til kommunalvalget i Silkeborg Kommune. Malthe har boet i Silkeborg Kommune siden december 2019. For et år siden flyttede han til Lysbro med sin kæreste og stedsøn.

Hvad betyder din opstillingskommune for dig?
Min opstillingskommune har en kæmpe betydning for mig. Det er den kommune, hvor min familie og jeg skal leve og bo. Silkeborg kommune har for mig hele pakken: om det er skovene, byerne eller søerne, så er det her jeg føler mig hjemme.

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?
Jeg stiller op til kommunalvalget nu, fordi jeg føler, jeg endelig har fundet det sted, hvor min familie og jeg skal leve vores liv. For mig er det vigtigt, at vi har et trygt hjem. En kommune med plads til både unge og ældre. Vi skal turde at være ambitiøse på alle borgeres vegne.
Jeg er en ung kandidat på vej til at skabe en familie i Danmarks smukkeste kommune, og jeg vil kæmpe for, at vi sammen får skabt Danmarks bedste kommune.

Hvad er dine politiske mærkesager?
Bæredygtighed, byudvikling, børn/unge og kulturen.

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?
Borgerne skal inddrages meget mere. For mig er det vigtigt, at borgerne bliver inddraget både i processerne og beslutningerne. Det er borgernes dagligdag og færden, som for mig er alfa omega. Vi skal ikke træffe beslutninger over hovedet på borgerne i Silkeborg kommune.
Også skal der være frie valg. For mig er frihed og de enkelte borgere det vigtigste. Derfor er det vigtigt at både ung som gammel har frie valg til hvordan de skal leve deres liv. Alt andet er uværdigt.

Hvad er dine fritidsinteresser?
Min aller største interesse er cykelsport. Jeg elsker både en tur på ryttercykel eller en tur i skoven på mountainbiken. Jeg følger næsten også med i hvert eneste løb der køres, om det er Flandern Rundt eller Eurométropole Tour, så sidder jeg klisteret til skærmen - hvis jeg kan komme afsted med det.
Dernæst elsker jeg musik og kulturliv. Om det er en god koncert med vennerne eller en soloeftermiddag med fordybelse på et kunstmuseum - det er jeg vild med.

Aller vigtigst så er jeg et meget socialt menneske og elsker at bruge tid med venner og familie - Derfor er det også en meget stor prioritet at få tid til det.

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Malthe Borlund Bonde