Navigering i slankekure: Hvordan forbud mod bestemte madvarer kan påvirke dit forhold til mad

dato

Tænk ikke på….

Lad os lige snakke lidt om noget, som jeg tror mange af os kan relatere til.

Du kender helt sikkert den leg, hvor nogen siger "tænk ikke på en lyserød elefant", og så kan du ikke lade være med at tænke på lige netop det, ikke sandt? Det er sjovt, hvordan vores sind virker på den måde!

Sådan ender det også ofte når man hopper på slankekur. Slankekure garanterer dig altid en sundere og bedre version af dig selv, men oftest ender man, hvor man startede og med mere lyst til at spise alt det, man prøvede at undgå

En slankekur med fokus på at forbyde alt det, du godt kan li’, giver samme resultat som med den lyserøde elefant… Så hvis det ikke virker at forbyde dig selv alt det, du godt kan li’ og/eller spiser i din hverdag, hvad gør du så?

Du forsøger at finde en måde at navigere i de madvarer som du har forbudt dig selv (og som du skulle holde dig fra på kuren).

Det er ikke maden i sig selv, som er usund, men mængderne. Dit forhold til mad, kan derimod nemt blive usundt, især hvis du fortsætter i de tankemønstre og regler som hver eneste kur kommer med.Støt lokalt og giv Johanne Knudsen Klinisk Diætist s Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Johanne Knudsen Klinisk Diætist på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/122136157400146598/posts/122144078912146598
Denne artikel er skrevet ud fra virksomhedens Facebookopslag. Indholdet heri er derfor deres og de er afsenderen på indholdet.