Nikolaj Sauer var et lyspunkt for Young Boys i remis

Young Boys FD (Foto: Anders Frost)
Profilbillede

JYSK Park lagde græs til søndagens opgør, da 3. divisionsmandskabet fra Young Boys FD mødte Vanløse i en sand styrkeprøve på hjemmebane.

Det lykkedes Young Boys FD at banke to mål i kassen, men alligevel måtte de desværre nøjes med det ene point. Kommunikationsansvarlig for Young Boys, Anders Frost, beretter om kampen.

“Efter en skidt første halvleg, hvor vi er bagud 1-0, så kan vi ikke været andet end tilfredse med trods alt at hive et point hjem.”

Kampen viste en jævnbyrdighed i mellem Young Boys FD og Vanløse på dagen, hvilket giver plads til forbedringer, ifølge Anders.

“Vi skal være bedre fra start, og så må det gerne være sidste gang i denne sæson, at vi lukker mål ind udenfor feltet. Det er simpelthen ikke godt nok.”

Det uafgjorte resultat betyder, at Young Boys FD noterer ét enkelt point på kontoen. Fra kampen fremhæver Frost særligt en enkelt spiller.

“Nikolaj Sauer vendte retur i dag efter en skadesperiode. Det var tydeligt at se, at han gav noget til holdet, da han gerne vil sætte gang i vores offensiv med temposkift og flere gode aktioner. Der var også fejl, men alt i alt gjorde det holdet godt, at han kom ind.”

Young Boys FD spiller igen på lørdag den 21. maj, hvor de møder Slagelse B&I på Slagelse Stadion med kickoff klokken 13:00.

Kampens resultat: 2-2
Række: 3. Divisions Kvalifikationsspil

Kilde: Kommunikationsansvarlig Anders Frost, Young Boys FD - 3. Divisions Kvalifikationsspil